Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Egyre több és több különleges eljárást fejlesztettek már ki, melyek segítségével gyógyítani lehet olyan betegségeket, amelyekre eddig nem volt lehetőség. Ezek igen drága gyógymódok, ezért Európában és a világ más országaiban erre szakosodott gyógyintézetekben alkalmazzák azokat. Bemutatjuk az ilyen különleges eljárással kezelt néhány támogatottunk gyógyulásának történetét.

2015

 • VINCE 5 ÉVES

  Vince hamarosan öt éves lesz, és már túl van egy igen komplikált és különleges műtéten. Ritka ortopédiai rendellenességgel született, amely minden végtagjára és törzsére is kiterjedt. A tudományos neve Arthrogryposis Multiplex Congenita.

  Megtekint

 • MILÁN 8 ÉVES

  Milán 32. hétre született beindult koraszülésként, közel két hónappal a normál terhesség vége előtt, 2007. február 7-én 1940 grammal és 45 cm-el. A köldökzsinóron egy valódi csomót találtak, ami születése előtt oxigénhiányos állapotot idézet elő nála.
  Megtekint

 • MAJA ÉS ALIZ 6 ÉVESEK

  Maját 2014-ben amerikai St. Louis-i Children’s Hospitalban az SDR eljárás specialistája, Dr. Park megoperálta. Most mindketten rehabilitációs kezelésre mentek a varsói Olinek Terápiás Központba.
  Megtekint

 • KLOÉ 8 ÉVES

  Polymicrogyriának nevezett fejlődési rendellenességgel született, a bal oldala nagyon feszes volt. Növekedése miatt félő volt, hogy különböző deformitások keletkeznek, ezért volt szükség a műtétre.
  Megtekint

2014

 • MILÁN 7 ÉVES

  Milán 2014-ben Amerikában SDR műtéten esett át, de ez az idegsebészeti beavatkozás önmagában nem elég a fejlődéshez, komoly és intenzív torna nélkül sajnos nincs előrelépés.
  Megtekint

 • KORNÉL 7 ÉVES

  Kornél szülés előtt, az anyaméhben került oxigénhiányos állapotba. Féléves korában több betegségére is fény derült.
  Megtekint

 • BALÁZS 7 ÉVES

  Balázs, 2009 májusában fulladásos balesetet következtében a klinikai halál állapotába került és az oxigén hiány által diffúz agysérülést szenvedett, éber kómás állapotban került. Öt év alatt az alaptő funkciói, mint látás, hallás, érzékelés, némely mozgás szépen lassan kezdtek visszajönni.

  Megtekint

 • BOGI 10 ÉVES

  Bogi koraszülöttként jött a világra. Jelenleg 4. osztályos tanuló a helyi iskolában. Márciusban túlesett SDR műtéten Amerikában.
  Megtekint

 • LILI 9 ÉVES

  Ferihegyről késő délutáni órában indult a repülőgépünk Barcelonába.
  Az utazás zökkenőmentesen zajlott, Lili kicsit izgatott volt, de fergeteges jó kedvel töltötte el a két és fél órás utazást.
  Megtekint

1 2 3 4

Egyszív a gyermekekért Alapítvány Paypal adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA KÖSZÖNJÜK

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution