TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – SZÍVMŰTÉTEK 2010Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

LILLA 5 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - szívműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekMásfél napos korában derült ki, hogy súlyos szívfejlődési rendellenessége van. 6 és fél hónaposan végezték el a kockázatos műtétet az Országos Kardiológiai Intézetben.

2009. őszén kezelőorvosa mondta, hogy Birminghamben van egy sebész, aki el tudná végezni azt a műtétet, amitől tartósan jobban lehetne. Kiutazhattak Birminghambe, ahol minden a tervek szerint alakult. A műtét sikerült, és utána Lilla hihetetlenül gyorsan gyógyult. Hazaérkezése után régi jókedve és étvágya is visszatért újra óvodába jár. Mindenki örömmel veszi észre, mennyit változott.

“Olyan jó látni, hogy végre rózsaszín a szája!”

KATA 1,5 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - szívműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekKata komoly érszűkületi problémával született. Több katéteres beavatkozás és egy szív műtét után az egyetlen megoldásnak Birminghamben Dr. Brawn professzor tűnt. A birminghami Gyermek Kórház a világ egyik legjobb szív sebészeti központja. Alig telt el hat hét szívműtétje óta újra vissza kellett menniük ellenőrzés céljából Angliába. Az orvosok  a rutin ellenőrzés mellett újra megoperálták, minden komplikáció nélkül. Hat hónap múlva újra visszavárják.

“Örültünk volna, ha Kata kap egy kicsit hosszabb pihenő időszakot! A vigaszunk az, hogy igazán jó kezekbe került a gyermekünk.”

 1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution