Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

PÁLYÁZAT – NYERTESEK 2022
BETEGMEGFIGYELŐ KAMERA ÉS MONITOR RENDSZERT ADOMÁNYOZTUNK

Több évtizedre nyúlik vissza az “Egy szív a gyermekekért” Alapítvány és a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet támogatói kapcsolata.

Ebben az évben a korszerűtlenné vált betegmegfigyelő kamera és monitor rendszert támogatásunkkal a kor színvonalának és követelményeinek megfelelő IP alapú technikára sikerült lecserélni. Ez a rendszer megkönnyíti az ott dolgozók munkáját növeli a betegek komfortérzetét. Folyamatos és kiváló minőségű megjelenítést biztosít, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy az orvosok és nővérek pontos, megbízható információt kapjanak a betegek állapotáról. Az osztályon lévő transzplantációs szobákban az úgynevezett „izolációs boxokban” fekvő betegek megfigyelése – az üvegfalak átlátszóságának megszüntetése után – a kamerarendszer segítségével az intimitás is biztosított lett. A nővérpultba beépítésre került monitorok lehetővé tették a szoros megfigyelést. Az orvosi szobában is vannak ismétlő képernyők. A kamerarendszer minden pontján a biztonságos üzemelést szünetmentes tápok teszik lehetővé. Már csak a finomhangolások vannak hátra a folyamatos működés tapasztalatai alapján.

Ebben a nagylélegzetű munkában kiváló partnerek voltak a kivitelezést és szerelést végző Floding Kft. munkatársai, az osztály dolgozói, a kórház informatikusa. Igazi csapatmunka volt. A most átadott rendszer értéke 2,940,000.- Ft. Az eddigi támogatások összege ezzel a rendszerrel együtt 11.719.000.- Ft volt.

Ezeket a műszer támogatásokat nem tudtuk volna megvalósítani, ha támogatóink önzetlen adományaikkal nem segítik a munkánkat.

Köszönet és hála valamennyi adományozónak, hogy az elmúlt évek nehézségei ellenére sem kellett megszakítanunk az jótékonykodások sok sorát. Szinte felsorolni sem lehet azokat, akik évek óta számos más formában is támogatták tevékenységünket.

Külön köszönetet kell mondanunk azoknak a szervezeteknek is, akik lehetőséget biztosítanak évek óta az adománygyűjtő gömbök/perselyek elhelyezésére a Burger King Éttermekben, a LIBRI Könyvesboltokban, Spar – Interspar Áruházakban, ahol Önök nagylelkű adományaikkal tovább tudják segíteni a munkánkat, hogy ebben a megváltozott világban mi is tudjuk segíteni a rászorulókat.

Nagyobb boldogság adni, mint kapni.

KÖSZÖNJÜK

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution