Egy szív a gyermekekért Alapítvány

PÁLYÁZAT – NYERTESEK 2022 /1
A HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS CSALÁDORVOSI PRAXISOK, PRAXIS KÖZÖSSÉGEK, VALAMINT TERÜLETI ELLÁTÁST BIZTOSÍTÓ ÜGYELETEK RÉSZÉRE KIÍRT 2022. ÉVI PÁLYÁZAT NYERTESEI

Az „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány alapítása óta arra törekszik, hogy tevékenységével a gyermekek gyógyulását, gyógyítását segítse. Életmentő műszerek és egyéb orvosi, diagnosztikai eszközök adományozásával támogatta a gyermekkórházak, gyógyintézetek, praxisok munkáját. Az átadott eszközök értéke 2022.ben 94.317.000.- forint volt.

A kuratórium 2022. októberi döntése szerint az alapítvány ismételten pályázatot írt ki a hátrányos helyzetű területeken élő gyermekeket ellátó praxisok részére a magasabb színvonalú egészségügyi alapellátás fejlesztésének, valamint az orvosok szakmai munkájának elősegítése érdekében.

A pályázat nyertesei nyolc eszközcsoport közül választhattak a kiírás szerinti bontában és feltételek szerint. A műszereket a 77 Elektronika Kft., Plex-Com-Medik Kft. és az Innomed Medical Zrt. támogatásával szereztük be.

Az érvényes pályázatokon a nyertesek SmartTester POCT és KETO Cont ketonszintmérő készülékeket, DocUReader 2 Pro vizeletanalizátort nyertek, melyekhez biztosítottuk az induló CRP, HbA1c, hCG, D-dimer, KETO Cont és LabStrip U11 teszteket.

Több praxis is eredményesen pályázott OXY-110 akkumulátoros (professzionális) Pulzoximéterre  + OXY-110 fülhőmérőre, valamint OXY-110 csecsemő és gyermek méretű érzékelőkre.

Érvényes pályázatott benyújtó praxis közösség HeartScreen 112C-1 12 csatornás EKG készüléket (gyermekelektródával, sw-l) nyert.

A pályázaton 12 praxis vett részt sikeresen. Az átadott műszerek értéke 3.880.000.- forint volt. Az általuk ellátott biztosítottak száma 20.696 fő.

 

Köszönjük valamennyi bennünket támogatónak, hogy az elmúlt évben tapasztalt nehézségek ellenére sem kellett megszakítanunk tevékenységünket. Nehéz lenne mindazokat felsorolni, akik segítik munkánkat.

Külön köszönetet kell mondanunk azoknak, akik hosszú évek óta lehetőséget biztosítanak számunkra adománygyűjtő gömbjeink/perselyeink elhelyezésére az ország szinte minden pontján a Burger King Éttermekben, a Libri Könyvesboltokban és a Spar – Interspar Áruházakban.

Kérjük, hogy nagylelkű adományaikkal továbbra is segítség munkánkat.

Nagyobb boldogság adni, mint kapni.

KÖSZÖNJÜK.

NYERTESEK

SmartTester POCT készüléket  + CRP, HbA1c, hCG, és D-dimer induló tesztekkel, KETO Cont ketonszintmérőt  + KETO Cont tesztet nyert praxisok:

Lavile Med Kft.Bosnyákné Dr. Tomcsa GabriellaNyíregyháza, Sóstói út 1-3.
Sulczné Bükki ÉvaKecskemét, Nyíri út 61.
Dr. Barna és Tsa Bt.Dr. Barna GyörgyiTolna, Deák F. u. 25.
Dr. Tári Dr. Makó Ilona EV.Dr. Makó IlonaNagyhalász, Arany J. u. 76.

DocuReader II Pro vizeletanalizátort + LabStrip U11 vizelet tesztet és KETO Cont ketonszintmérőt  + KETO Cont tesztet nyert praxisok:

Dr. Niyaz és Tsa Bt.Dr. Ghanem NiyazZáhony, Ifjúság u. 9.
Bíró Medicina Kft.Dr. Bíró EmőkeSződiliget, Tinódi u. 20.
Pediomed Bt.Dr. Diófási ErikaBudapest, Egészségház u. 40. Gyermekorvosi R.
M-A-D Bt.Dr. Kubinyi ErikaNyíregyháza, Bocskai u. 5.

OXY-110 akkumulátoros (proffeszionális) Pulzoximétert  + OXY-100-hez fülhőmérőt, érzékelőt csecsemő és gyermek méretben nyert praxisok:

For Children Bt.Dr. Udvari MáriaNyíregyháza, Toldi u. 65/A.
Pro Infantibus Bt.Dankáné Dr. Csonti ErzsébetBerhida, Hősök tere 38.
Toldilurkó-med Kft.Dr. Pószné Dr. Kecseti SzilviaNyíregyháza, Toldi u. 65/A.

HeartScreen 112C-1 12 csatornás EKG készüléket tartozékokkal együtt:

Praxis közösség 11085
Biatros Kft. Dr. Száray Eszter Biatorbágy, Táncsics u. 1.

A pályázat lezárt, „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány  a praxisok további  jelentkezését, pályázataikat nem tudja fogadni. Újabb pályázat kiírásról döntés nem született.

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

PÁLYÁZAT – NYERTESEK 2022 /2
BETEGMEGFIGYELŐ KAMERA ÉS MONITOR RENDSZERT ADOMÁNYOZTUNK

Több évtizedre nyúlik vissza az „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány és a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet támogatói kapcsolata.

Ebben az évben a korszerűtlenné vált betegmegfigyelő kamera és monitor rendszert támogatásunkkal a kor színvonalának és követelményeinek megfelelő IP alapú technikára sikerült lecserélni. Ez a rendszer megkönnyíti az ott dolgozók munkáját növeli a betegek komfortérzetét. Folyamatos és kiváló minőségű megjelenítést biztosít, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy az orvosok és nővérek pontos, megbízható információt kapjanak a betegek állapotáról. Az osztályon lévő transzplantációs szobákban az úgynevezett „izolációs boxokban” fekvő betegek megfigyelése – az üvegfalak átlátszóságának megszüntetése után – a kamerarendszer segítségével az intimitás is biztosított lett. A nővérpultba beépítésre került monitorok lehetővé tették a szoros megfigyelést. Az orvosi szobában is vannak ismétlő képernyők. A kamerarendszer minden pontján a biztonságos üzemelést szünetmentes tápok teszik lehetővé. Már csak a finomhangolások vannak hátra a folyamatos működés tapasztalatai alapján.

Ebben a nagylélegzetű munkában kiváló partnerek voltak a kivitelezést és szerelést végző Floding Kft. munkatársai, az osztály dolgozói, a kórház informatikusa. Igazi csapatmunka volt. A most átadott rendszer értéke 2,940,000.- Ft. Az eddigi támogatások összege ezzel a rendszerrel együtt 11.719.000.- Ft volt.

Ezeket a műszer támogatásokat nem tudtuk volna megvalósítani, ha támogatóink önzetlen adományaikkal nem segítik a munkánkat.

Köszönet és hála valamennyi adományozónak, hogy az elmúlt évek nehézségei ellenére sem kellett megszakítanunk az jótékonykodások sok sorát. Szinte felsorolni sem lehet azokat, akik évek óta számos más formában is támogatták tevékenységünket.

Külön köszönetet kell mondanunk azoknak a szervezeteknek is, akik lehetőséget biztosítanak évek óta az adománygyűjtő gömbök/perselyek elhelyezésére a Burger King Éttermekben, a LIBRI Könyvesboltokban, Spar – Interspar Áruházakban, ahol Önök nagylelkű adományaikkal tovább tudják segíteni a munkánkat, hogy ebben a megváltozott világban mi is tudjuk segíteni a rászorulókat.

Nagyobb boldogság adni, mint kapni.

KÖSZÖNJÜK

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA KÖSZÖNJÜK

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution