TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2011Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

LILI 18 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek18 éves és már nagyon sok megpróbáltatás érte az életben. Másfél éves korában állapították meg, hogy súlyosan beteg a mája. Eddig már kétszer kapott májat és most a harmadik máj átültetésre vár. Ezt Essenben fogják elvégezni neki.

Gyönyörű szépen fűz gyöngyöt és készít belőle ékszereket és nagy kedvencei pici kutyái Manci és Panka.

Hiába készült fel testileg, lelkileg a 3. hatalmas műtétre a nagy kockázat miatt nem lehetett megvalósítani az élődonoros májtranszplantációt. Várni kell a megfelelő donorra.

Lili felkerült az Eurotransplant várólistájára, mindig kész a csomagja, mert bármikor lehet számára megfelelő máj és akkor indulni kell.

2014. februárjában Lili és szülei elutaztak Essenbe. Hosszas vizsgálatok következnek és várhatóan megtörténik a harmadik májtranszplantációja.

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

EMMA 1 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekA pici Emmának nagyon különleges betegsége van, amit Magyarországon nem tudnak gyógyítani. Máj, majd vese élődonoros transzplantációra volt szüksége. Hosszú hónapokat kellett neki otthonától távol Essenben eltölteni. Először májat kapott a papájától, s hónapok múlva meg vesét a mamájától..

“Nagyon sok emlékünk van, jó is rossz is de a lényeg Emma kapott szervei szuperül működnek!!!”  Tíz hónapig volt Németországban, annyira örült a játékainak, hogy 3 napig abba se hagyta a játszást csak éjszaka!:)

 1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution