Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2014

 • FLO 12 ÉVES

  Flo problémamentesen született. Mozgásfejlődése kissé elmaradt a többiekétől, másfél évesen kezdett járni, mozgáskoordinációs zavarokat tapasztaltak nála. Az orvosok SDR műtétet javasoltak a családnak, amit 2014. júniusában hajtottak végre St. Louisban, az Egyesült Államokban.
  Megtekint

 • DANI 11 ÉVES

  Pszichomotoros fejlődése pici kora óta vontatott volt. Szülei mindent megtettek fejlesztésének érdekében. Volt Varsóban, ott TheraSiut terápiás kezelést kapott.

  Megtekint

 • LILLUS 5 ÉVES

  2009. januárjában a nagyon várt csoda hirtelen megérkezett hozzánk. 29. hétre megszülettek gyermekeink Dominik A és Lilla B ikerként. Az első két hétben az „egészséges” koraszülöttekre jellemző életjeleket mutatták.
  Megtekint

 • TONCSI 3 ÉVES

  Kisfiam Toncsika egy központi idegrendszeri sérült 3 éves kisfiú, aki a mozgásában erősen korlátozott.
  Lehetőségünk nyílt egy Amerikai műtétre, mely az addigi feszességét csökkenti és utat nyithat a szabad mozgásnak, járásnak, önellátásnak.

  Megtekint

 • MILÁN 7 ÉVES

  Koraszülöttként 32. héten jött a világra, köldökzsinórján egy valódi csomót találtak az orvosok. A Szabolcs utcai PIC-en észlelték, hogy oxigénhiányos állapotba került a születését megelőzően, így azonnal fejlődésneurológiai és konduktori terápiát kapott.

  Megtekint

 • MAJA 5 ÉVES

  Egyéves korától mozgásfejlődésében jelentősen akadályozott tetraparesise miatt, mely leginkább az alsó végtagjaiban jelent meg. A rengeteg fejlesztésnek és terápiának köszönhetően, a szakmai bizottság, mind értelmileg, mind fizikálisan alkalmasnak találta az SDR műtétre. Dr. Park és Dr. Medvecky Erika orvosi szakvéleménye szerint.

  Megtekint

 • DÓRA 7 ÉVES

  Mozgássérült gyermekünk az alapítvány segítségével kijuthatott Amerikába műtétre egy olyan országba ahova csak nagy szerencsével juthat el az életben.

  Megtekint

 • BOGI 9 ÉVES

  Bogi koraszülöttként jött a világra, központi idegrendszeri sérült lett. Szülei hallottak az SDR műtét segítségével elérhető jelentős javulásról, hogy a műtétet követően sok – sok munkával, tornával egészséges ép felnőtt válhat belőle.

  Megtekint

 • FEFE 5 ÉVES

  Fefe halmozottan sérült kisfiú. Ahhoz, hogy mozgása jobb legyen Barcelonába utazott a család és ott megoperálták Fefét.  A Nazarov-féle műtéten esett át.

  Megtekint

1 2 3 4

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution