Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – SZÍVMŰTÉTEK 2005-2011Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Szívműtétek Angliában és Németországban

Ezek a műtétek tényleg életről és halálról szólnak. Szerencsére a halál ritkán győz. Szívműtétek esetében szinte mindenkinek több alkalommal kell kiutaznia míg a várva várt gyógyulás bekövetkezik. Szülőnek, gyereknek és orvosnak egyaránt bíznia kell a műtét sikerében.

2011

 • KATA 1,5 ÉVES

  Kata komoly érszűkületi problémával született. Több katéteres beavatkozás és egy szívműtét után az egyetlen megoldásnak Birminghamben Dr. Brawn professzor tűnt.

  Megtekint

2010

 • LILLA 5 ÉVES

  Másfél napos korában derült ki, hogy súlyos szívfejlődési rendellenessége van. 2009. őszén kezelőorvosa mondta, hogy Birminghamben van egy sebész, aki el tudná végezni azt a műtétet, amitől tartósan jobban lehetne.

  Megtekint

 • TIMEA 14 ÉVES

  2009.-ben aorta szűkületet diagnosztizáltak nála a Kardiológia Intézetben. A müncheni Deutsches Herzzentrum-ban vállalták a műtétet.

  Megtekint

 • KITTI 4 HÓNAPOS

  Összetett szívrendellenességgel született, az elvégzett műtét után elzáródtak a vénák a szervezetében. A müncheni Deutsches Herzzentrumban leleteinek ismeretében fogadták és hamarosan a gyógyulás útjára léphetett.

  Megtekint

2009

 • GÁBOR 2,5 ÉVES

  A másfél éves Gábort születése óta súlyos szívrendellenességgel kezelik. Olyan betegsége van, ami nagyon ritka, különleges operációs technikát igényel.

  Megtekint

 • LINDA 2 ÉVES

  2 napos korában kiderült, hogy nagy baj van. Linda szívartériája ami a tüdőhöz viszi a vért olyan vékony volt, hogy csak nagyon kevés vért tudott a tüdőhöz vinni, a tüdőerei is annyira vékonyak voltak mintha hajszálerek lettek volna.

  Megtekint

 • KASSZANDRA 9 ÉVES

  Már három szívműtéten is túl van. Tüdőartériája nem fejlődött ki teljesen. Születése óta a Kardiológiai Intézetben kezelték. A müncheni Deutsches Herzzentrum vállalta az újabb műtétet.

  Megtekint

1 2

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution