Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2014kissziv

KORNÉL 7 ÉVES

KornélKornél szülés előtt az anyaméhben került oxigénhiányos állapotba. Féléves korában derült ki, hogy epilepsziás, négy végtagra spasztikus izomzatú, a nyaka viszont hypotón.
Az interneten keresztül bekerültem egy csoportba, ahol a szülők megosztják egymással tapasztalataikat, a gyermekükkel kapcsolatban. Itt olvastam a Dr. Nazarov-féle műtéti eljárásról.
Dr. Nazarov 2014. áprilisában Magyarországon megvizsgálta a gyermekemet, és úgy látta, hogy a műtéti eljárással jelentős javulás érhető el.
A kezelő orvos szakorvosi javaslata alapján az OEP is támogatta a műtéti eljárást.
Az operáció, az utazás és a szállás költségeit előre ki kellett fizetni. Az elmúlt 5 évben a megtakarításaink teljesen elfogytak, ezért a költségeket a család és a közeli ismerősök előlegezték meg számunkra. Szeretném újra megemlíteni az „Egy szív a gyermekekért” alapítványt, mely a szállás költségeihez ítélt meg támogatást.
A műtétet 2014. november 18-án Barcelonában sikeresen elvégezték.
Amennyiben valaki ezt a műtétet tervezi a közeljövőben, nagyon szívesen tájékoztatom minden szükséges tudnivalóról.
A műtét utáni 2. napon már a gyermekemet is kivihettük magunkkal sétálni. A város gyönyörű, nagyon sűrűn lakott, ezért egy kicsit zajos is. A november végi 22-23 fokban azonban, így is egy kellemes sétát tudtunk tenni.
Ismételten szeretném megköszönni, az alapítvány segítségét, hogy hozzájárult a gyermekem külföldi gyógykezeléséhez, mely számunkra nagyon nagy segítség volt.

Ildikó Kornél édesanyja

Egy szív a gyermekekért Alapítvány

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution