Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Az “Egy szív a gyermekekért” Alapítvány az elsők között volt, aki támogatta a magyarországi gyermekek májtranszplantációját. Segítette a szülőket, és a gyermekeket ebben a számukra nagyon nehéz időszakban.

Néhányan azok közül, akik 2007. óta új májat és ezzel együtt egy új élet lehetőségét is megkapták NémetországbanHamburgbanKielben és Essenben.

2015

 • MILÁN GERGŐ 1 ÉVES

  Milán koraszülöttként jött a világra. Születésekor már biztos volt, hogy hosszú gyógykezelésre lesz szüksége. Hiába volt minden kezelés, terápia veleszületett betegsége miatt májtranszplantációra volt szüksége.

  Megtekint

 • CSANÁD 3 ÉVES

  Két hónapos volt, amikor észrevettük hogy sárga a bőre.
  A háziorvos debreceni klinikára küldte kivizsgálásra. Megállapították, hogy CMV vírus fertőzése van.

  Megtekint

2013

 • BORIKA 3 ÉVES

  Borika a kórházban több fertőzést is kapott, besárgult az I. sz. Gyermekklinikán megállapították, hogy ritka genetikai májbetegséggel született. Egy éves korában az ultrahangvizsgálat egy gyorsan növekedő rosszindulatú daganatot állapított meg nála.
  Megtekint

 • ADÉL 1,5 ÉVES

  Adél első látásra egészségesen született, de hét hetesen kórházba került, mert egy ciszta elzárta a májából kivezető epevezetéket. Rövidesen átesett a Kasai műtéten, ami sikeresnek bizonyult.

  Megtekint

 • CSANÁD 1,5 ÉVES

  Csanádnak veleszületett betegsége miatt máj átültetésre kellett kiutaznia Németországba. A műtétet az esseni klinikán végezték el.

  Megtekint

 • ZELDA 3 ÉVES

  Születése után pár nappal derült ki, hogy súlyos májbetegséggel jött a világra, már két hónaposan átesett az első műtéten.

  Megtekint

 • VANDA 5 HÓNAPOS

  Veleszületett fejlődési rendellenessége miatt élődonoros májtranszplantációra volt szüksége. Állapotának drasztikus romlása miatt 2013. május 14-én utaztak Kielbe magánrepülőgéppel Vanda rossz állapota miatt.

  Megtekint

1 2 3

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution