Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2021-2023Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2023

 • IMIKE 4 ÉVES

  2023-ban Manna és Imike együtt voltak Hamburg-Eppendorf-ban az Egyetemi Klinikán, mindketten új májat és vesét kaptak. Manna mamája a transzplantációra várás és a műtét rögös útját mutatta be, Imike nevelő mamája Katalin meg a hétköznapokkal ismertet meg minket.

  Megtekint

 • MANNA 3 ÉVES

  Manna most három éves. Nagyon ritka anyagcsere betegség miatt kellett Hamburgba utaznia. Szervezete nem tudta lebontani az oxalátot, emiatt tönkre mentek a veséi, mája is „cserére” szorult.

  Megtekint

 • DORKA 1 ÉVES

  Dorka még nem volt egy éves, öt kilónál alig volt több a súlya, amikor az UKE Hamburg-Eppendorf-ban megoperálták. Élődonoros májtranszplantációja volt, édesapja májának egy részét kapta meg, vele együtt az új élet lehetőségét.

  Megtekint

2022

 • DÁVID 1,5 ÉVES

  Dávid jelenleg 16 hónapos, eleven, élénk, nyughatatlan kisfiú, aki eddigi életének több mint hat hónapját Németországban töltötte, ahol májtranszplantáción kellett átesnie. Története 2021. május 13-án születésekor kezdődik.
  Szülei a Hamburgban eltöltött a félévnek a történetét mesélik el nekünk.

  Megtekint

2021

 • MIRA 9 HÓNAPOS

  Mira 2021. március 3-án született. Harmadik életnapján az átlagosnál jobban besárgult, intenzív osztályra került. Viszonylag gyorsan kiderült, hogy nem csak újszülöttkori sárgaságról van szó. A vizsgálatok után egy ritka fejlődési rendellenesség, epeút elzáródás gyanúja merült fel.

  Megtekint

 • DZSINÓ 9 HÓNAPOS

  Azt mondták a doktor bácsik, hogy új máj kell nekem, és azt Hamburgban fogom megkapni. 2021. február 22-én érkeztünk meg és tíz napig Stefaninál laktunk karanténban, anya és apa is velem volt. Tíz nap után elkezdődtek a vizsgálatok.

  Megtekint

 • Dani 9 hónapos

  Dani 2020. június 26-án született  a maga 3500 grammjával, és 50 centiméterével Székesfehérváron. Szeme és bőre az átlagosnál jóval sárgább volt, étvágytalanság és aluszékonyság miatt már élete első napján infúziót kapott.

  Megtekint

 • MANDRA 3 ÉVES

  Szerencsére egyre többször lehet elmondani, hogy egy – egy gyermek gyógyulásáért összefognak a közösségek. Mandra története mindenki előtt példa lehetne. Aki csak tehette segítette a kicsi lány kiutazását Hamburg-Eppendorfba. Az egyetemi klinikán vállalták kemoterápiás kezelését.

  Megtekint

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution