TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2005-2008Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Egyre több és több különleges eljárást fejlesztettek már ki, melyek segítségével gyógyítani lehet olyan betegségeket, amelyekre eddig nem volt lehetőség. Ezek igen drága gyógymódok, ezért Európában  és a világ más országaiban erre szakosodott gyógyintézetekben alkalmazzák azokat. Bemutatjuk  az ilyen különleges eljárással kezelt  néhány támogatottunk gyógyulásának történetét.

BORI 3 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - különleges műtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekSzületése óta folyamatosan kezelik kétoldali retinoblastomával. 

Több alkalommal részesült kemoterápiás kezelésben, többször lézer,- és krioterápiában is, illetve Essenben teljes külső sugárkezelésben. A kezelések várhatóan lehetőséget biztosítottak arra, hogy ne kelljen a jobb szemét is eltávolítani.

Jól van, és boldogan játszik.

kis_konyv 

CHANTAL 9 ÉVES

Chantal autóbalesetet szenvedett, koponyasérülése miatt éber kómás állapotban van. Rehabilitációját a magyar gyógyintézetek nem vállalták. A bécsi Otto Wagner kórház neurológia rehabilitációs centruma rehabilitációs lehetőséget biztosított számára. Eddig 2 alkalommal segítette őt az alapítvány. Állapota sokat javult, kezd figyelni a külvilágra, jól mozgatható, remény van a felébredésére.

1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution