Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2013

 • LÓRÁNT 20 ÉVES

  Nagyon ritka betegséggel született – Crouzone-syndromás. Hosszú éveken keresztül a Heidelberg-i Egyetemi Klinika orvosai kezelték.

  Megtekint

 • ERIK 8 ÉVES

  Erik nyolc éves, központi idegrendszeri sérült kisfiú. Corpus callosum agenesiája van. Minden fizikai nehézsége ellenére okos, érdeklődő, kiegyensúlyozott gyerek, aki szeret tanulni.

  Megtekint

 • SÁRA 5 ÉVES

  Sára 2008-ban halmozottan sérülten született. Condrodisplasia Punctata Calcificans szindrómában szenved (vélhetően), ami egy nagyon ritka veleszületett tünetegyüttes.
  Megtekint

 • KENDRA 2 ÉVES

  Egészségesen született, de 6 hónapos korában az egyik reggel görcsös állapot jelentkezett nála. A speciális vizsgálatok megállapították, hogy egy nagyon ritka betegsége van – a vérben levő magas inzulinszint miatt a vércukorszintje tartósan alacsonnyá válhat, ami agykárosodáshoz vezethet.
  Megtekint

2012

 • ZÉTI 5 ÉVES

  Zétinek központi idegrendszeri sérülése van, ez azt jelenti, hogy a teste, a lábai nem megfelelő parancsot kapnak az agytól.

  Megtekint

 • BENCE 6 ÉVES

  Születésekor méhen belüli oxigénhiányt szenvedett és ennek következtében mozgássérült lett, de szerencse a szerencsétlenségbe, hogy mentálisan nem sérült meg.

  Megtekint

2011

 • DÁVID 3,5 ÉVES

  2.5 éves korában hasi daganatot diagnosztizáltak Dávidnál. Miután a budapesti onkológián a kemoterápiás kezelések alap része lezárult, adódott a lehetőség, hogy Dávid egy un. mIBG terápiában részesüljön.
  Megtekint

2010

 • PETIKE 3 ÉVES

  Petike siketen született, az egyetlen reményt a hallásra, a teljes életre a cochleáris implantáció jelentette számára. Ezt a műtétet Magyarországon nem tudták elvégezni. Külföldön az ilyen gyermekeket is sikeresen tudják implantálni Berlinben, a Vivantes Klinikán.

  Megtekint

 • BARBARA 2 ÉVES

  Megszületésekor súlyos agykárosodást szenvedett. Szülei mindent megtettek és meg is tesznek annak érdekében, hogy minél jobban javuljon az állapota, fejlődjön és a lehető legteljesebb éltet tudja majd élni.

  Megtekint

1 2 3 4


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution