Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2016-2019Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2019

 • JANKA 2 ÉVES

  Janka története nagyon különleges. A családban testvére Janika után ő is örökletes májbetegséggel született. Alig érkezett haza Janika Hamburgból a sikeres transzplantációt követően, megszületett Janka.

  Megtekint

 • ZARA 4 ÉVES

  Zara biliaris atresia nevű fejlődési rendellenességgel született.
  Még csak 3 hónapos volt, amikor meg kellett operálni. Egy hónap és négy éves lesz, eljött az idő, új májat kell kapnia.

  Megtekint

2018

 • BENCE 1,5 ÉVES

  A pici Bence nagyon korán megismerkedett a kórházakkal. Nem sokkal születése után a szívét operálták meg. Sajnos a májával is gondok vannak, azért utazott ki édesapjával és édesanyjával Hamburgba.

  Megtekint

 • ÁRON 1 ÉVES

  3 naposan enyhe sárgasággal haza engedték a kórházból. 3 hét múlva sárgasága nem múlt, súlya nem nőtt, bár sokat evett, arcán furcsa kiütések jelentek meg, sokat sírt, nyugtalan volt. Előzetes diagnózis szerint epe út elzáródás. A Bókay Gyermekklinikán felgyorsultak az események. Sok-sok vizsgálat megerősítette a diagnózist. Áronnak rövid időn belül új májra lesz szüksége.

  Megtekint

2017

 • ELENA 1 ÉVES

  Elena csodás gyógyulását meséli el nekünk édesanyja, és megoszt velünk sok hasznos információt, ami segíthet minden szülőnek, ha hasonló helyzetbe kerülnek.

  Megtekint

 • LIZI 1 ÉVES

  Néha sajnos sokkal hamarabb kell valahová visszautazni, mint ahogy az ember tervezi. A SORS közbeszól, irányítani nem lehet, de sokszor szelídebb arcát mutatja. Mi is történt Lizivel, miért utazott újra Kiel-be elmeséli nekünk édesanyja.
  Megtekint

 • JÁNOSKA 1 ÉVES

  Egy édesapa naplója, amit mindenkinek el kellene olvasni, ha gyermeke májtranszplantált lesz.

  Megtekint

 • LIZI 9 HÓNAPOS

  Lizi nagyon bátor pici lány, aki megmutatta a világnak, hogy milyen gyorsan lehet a gyógyulás útjára lépni egy ilyen mindenkit megterhelő nagy műtét után. Igyekezett mindent megtenni, hogy minél hamarabb haza tudjon jönni, és itthon tudjon lenni szeretteivel.

  Megtekint

 • LAURA 8 HÓNAPOS

  Laura már itthon van, másodszor is életet adott neki édesanyjamegkapta a májának egy részét. Mindketten nagyon gyorsan gyógyultak. Még 2 hónap sem telt a kiutazástól és máris újra itthon vannak.

  Megtekint

2016

 • NAPSUGÁR 9 HÓNAPOS

  Napsugár alig volt 6 hónapos, amikor kiderült, hogy életét csak májtranszplantáció mentheti meg. 2016 november végén utazott ki szüleivel Németországba.

  Megtekint

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution