Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2009Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

PETRA 7 HÓNAPOS

2008. decemberében született Petra még nem volt 1 éves. Ikertestvére Richárd egészséges, mint a makk, neki 8 hetes korában állapították, meg, hogy a mája rendellenesen működik. Sürgős élődonoros májtranszplantációra volt szüksége. Az előzetes vizsgálatok azt állapították meg, hogy papája lehet a donor. Júliusban szinte pillanatok alatt kellett az egész családnak felkészülni az utazásra és arra, hogy Petra megkapja édesapja májának egy részét.

A műtét jól sikerült mindketten nagyon jól bírták az operáció terheit, sokat segített, hogy végig ott volt velük az életvidám kistestvér, aki nem hagyott időt az aggódásra és szomorkodásra. Petra azóta itthon gyógyul és lassan utoléri testvérét.

BARBIKA 5 HÓNAPOS

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantációEgy igazi „álom” terhesség után, komplikációmentesen jött a világra. Egy hetes korában derült ki, hogy nem egészséges: epeút elzáródással született. Öt hetes volt, amikor először megoperálták. Négy hónapos korában kezdték megszervezni utazását Németországba, mert májátültetésre volt szüksége. Édesanyja volt a donor, aki műtétet követően gyorsan gyógyult. Sajnos Barbikánál már nem mentek ilyen jól a dolgok, ugyanis több komplikáció is történt, melyek hatására két héten belül még 3-szor kellett megműteni. 4 hét intenzív osztályos tartózkodás után állapota javult és kiengedték a McDonald házba a klinikáról.

Barbikát a műtét óta mintha kicserélték volna: igazi izgága, élénk, érdeklődő kislány.

„Kimondhatatlan az örömünk, látni őt, ahogy napról napra erősebb és egészségesebb, igazából most látjuk milyen egy igazi baba, milyennek kell lennie valójában!”

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution