Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2014kissziv

LILI 9 ÉVES

Lili - különleges műtétek - Egy szív a gyermekekért Alapítvány - Gyermekek gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, szívműtétek, különleges műtétek

Lili Barcelonában

Ferihegyről késő délutáni órában indult a repülőgépünk Barcelonába.
Az utazás zökkenőmentesen zajlott, Lili kicsit izgatott volt, de fergeteges jó kedvel töltötte el a két és fél órás utazást. Késő este foglaltuk el a szállást, mely kényelmes, tágas, akadálymentes és jól felszerelt volt.

Reggel 8 órára már az egy sarokra lévő Poliklinikán voltunk. A recepción Andrea a tolmács várt bennünket és hamarosan Nazarov doktor is megérkezett, őt az altatóorvos követte.

A kórterem egy ágyas volt (több funkciós ággyal) és egy fotelágy is volt az anyukáknak elhelyezve benne. Lili első volt a műtéti kiírásban és a műtétet követően egy óra múlva tolták ki a műtőből. Bár kábult volt, de nyitott szemmel, ébren jött ki, kötésekkel az egész testén.

Infúziót kapott fájdalomcsillapítóval. Délután lehetett elkezdeni itatni és a nap folyamán többször jött a nővér ellenőrizni az állapotát. Délután Nazarov doktor és az altatóorvos is meglátogatta Lilit. Az éjszaka aránylag jól telt, fájdalomcsillapítót kapott.

Reggel Nazarov doktor vizitét követően a szállásra mehettünk, ahol egész napot pihenéssel töltöttük.

Másnap reggel a szálláson Andrea és a doktor még egy vizitet tartott, ahol az orvos megnézte a vágások állapotát és jó tanácsokkal látott el a rehabilitációt illetően.

A repülő ezen a napon az esti órákban indult haza, és késő este értünk otthonunkba.

Köszönetünket fejezzük ki az „Egy szív a gyermekekért” Alapítványnak. Lehetővé tették azt, hogy kényelmes és szép helyen tölthettük el ezt részünkre nagyon fontos néhány napot.

Lili és édesanyja


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution