TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2014kissziv

LILI 9 ÉVES

Lili - különleges műtétek - Egy szív a gyermekekért Alapítvány - Gyermekek gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, szívműtétek, különleges műtétek

Lili Barcelonában

Ferihegyről késő délutáni órában indult a repülőgépünk Barcelonába.
Az utazás zökkenőmentesen zajlott, Lili kicsit izgatott volt, de fergeteges jó kedvel töltötte el a két és fél órás utazást. Késő este foglaltuk el a szállást, mely kényelmes, tágas, akadálymentes és jól felszerelt volt.

Reggel 8 órára már az egy sarokra lévő Poliklinikán voltunk. A recepción Andrea a tolmács várt bennünket és hamarosan Nazarov doktor is megérkezett, őt az altatóorvos követte.

A kórterem egy ágyas volt (több funkciós ággyal) és egy fotelágy is volt az anyukáknak elhelyezve benne. Lili első volt a műtéti kiírásban és a műtétet követően egy óra múlva tolták ki a műtőből. Bár kábult volt, de nyitott szemmel, ébren jött ki, kötésekkel az egész testén.

Infúziót kapott fájdalomcsillapítóval. Délután lehetett elkezdeni itatni és a nap folyamán többször jött a nővér ellenőrizni az állapotát. Délután Nazarov doktor és az altatóorvos is meglátogatta Lilit. Az éjszaka aránylag jól telt, fájdalomcsillapítót kapott.

Reggel Nazarov doktor vizitét követően a szállásra mehettünk, ahol egész napot pihenéssel töltöttük.

Másnap reggel a szálláson Andrea és a doktor még egy vizitet tartott, ahol az orvos megnézte a vágások állapotát és jó tanácsokkal látott el a rehabilitációt illetően.

A repülő ezen a napon az esti órákban indult haza, és késő este értünk otthonunkba.

Köszönetünket fejezzük ki az “Egy szív a gyermekekért” Alapítványnak. Lehetővé tették azt, hogy kényelmes és szép helyen tölthettük el ezt részünkre nagyon fontos néhány napot.

Lili és édesanyja

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution