TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK  2010Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

PETRA 16 ÉVES

Petrának, olyan nagy mértékű volt a gerincgörbülete és olyan bonyolult műtétre volt szüksége, hogy itthon nem tudták elvégezni.Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - gerincműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció,   gerincműtétek, gyermek szívműtétek, különleges műtétek

2010. márciusában közölték Pécsen, hogy Petra tovább már nem gyógyítható, illetve nem műthető.

Szülei nem tudtak belenyugodni ebbe helyzetbe, és keresték a megoldásokat.

Ezt követően jutottak el Zürichbe Jeszenszky Dezső professzorhoz, aki vállalta, és el is végezte a rendkívül nehéz műtétet.

A több mint két hónapos Zürich-i “tartózkodás” után boldogan hozta haza “koronázási ékszereit”.

Schultess Klinika  - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció,   gerincműtétek, gyermek szívműtétek, különleges műtétek
Schultess Klinika – Zürich
VIRÁG 7 ÉVES

Koraszülöttként oxigén hiány alakult ki nála, aminek következménye: jobb oldali túlsúllyal mozgássérült lett, ami 4 végtagú feszes izomzatot jelent.Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány -  gerincműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek 7 éves értelmileg épp kislány. Lengyelországban az Olinek nyújtotta TheraSuit kezelésen második alkalommal vett részt. Az első kezelés után két héttel már változások voltak tapasztalhatóak nála. Szellemileg felfrissült, stabilabbá vált, és az egyensúly érzéke javult. A második turnus alkalmával még stabilabb lett, könnyebben nyújtja a térdeit, amiket azelőtt előszeretettel hajlított.

Csak jó tapasztalatokat lehet mondai erről a speciális intenzív  gyógytornáról (módszerről). Nagyon fárasztó gyereknek, szülőnek, de megéri.

kis_konyv 

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution