Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2010Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

SÁRA 6 HÓNAPOS

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantációVeleszületett májbetegségét sajnos itthon nem tudták meggyógyítani. Nagyon sürgősen Kielbe kellett utaznia, ahol egy hónapos várakozás és sok vizsgálat után megtörtént a transzplantáció. A műtét nagyon sokáig reggel 8 órától egészen este 6 óráig tartott. Szerencsére nem volt semmi gond, a műtét sikerrel zárult. A következő egy hónap felépüléssel és várakozással telt, de hála az Istennek gyors és problémamentes volt Sára felépülése.

„Napról napra erősebb gyógyultabb lett. Mindenki nagyon kedves aranyos és segítőkész volt, profin tették a dolgukat. Egész életünkben hálásak leszünk, azoknak akik segítették kislányunk gyógyulását.”

BENCE 8 HÓNAPOS

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekAlig volt 2 hónapos, amikor először megoperálták. Sajnos javulást csak a májültetéstől remélhetett a család. Szinte pillanatok alatt kellett Kielbe utazni. A transzplantáció előtt több műtétje is volt. Édesanyja lett a donor. Sajnos még sok gond és probléma adódott, de Bence küzdött és győzött. Látványos fejlődésen ment keresztül, sikerült megtanulnia szájon keresztül táplálkozni,  és a sok megpróbáltatás után a gyógyulás útjára lépett.

Bence - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution