Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2012

 • MÁRK 8 HÓNAPOS

  Betegségét 2 hónapos korában kezdték el kezelni és alig volt 8 hónapos, amikor az orvosok a transzplantáció mellett döntöttek. Neki is az esseni gyermekklinikára kellett kiutaznia.

  Megtekint

 • RÉKA 3 ÉVES

  Születése után 3 nappal besárgult és az ilyenkor használható kezelés hatására sem javult, hanem romlott az állapota. Essenbe kellet kiutaznia és hosszas vizsgálatok után transzplantációt javasoltak az orvosok.

  Megtekint

 • ALEXANDRA 6 HÓNAPOS

  Az alig féléves Alexandránál súlyos májműködési rendellenességet állapítottak meg az orvosok. Mivel ilyen pici gyermeken a szükséges vizsgálatokat csak az esseni Egyetemi klinikán tudnak elvégezni, szüleivel kiutaztak.

  Megtekint

 • SÁMUEL 2 ÉVES

  Sámuel 2 hónapos korában besárgult, és pár hónapos kivizsgálás után kiderült, hogy egy ritka, genetikai eredetű májbetegségben szenved. A diagnózis megszületésekor már tudható volt, hogy ez a betegsége nem gyógyítható, előbb-utóbb májtranszplantációra lesz szüksége.

  Megtekint

2011

 • DÁVID KRISTÓF 1,5 ÉVES

  Dávid 3 hetesen sárgulni kezdett, kórház – laborok hada, vizsgálatok tömkelege míg végre kiderült a probléma. Dávid egy extrahepatikus biliáris atresia nevű fejlődési rendellenességgel jött a világra.

  Megtekint

2010

 • ELIZABETH 2 ÉVES

  14 hónapos korában kiderült, hogy egy nagyon ritka, rosszindulatú májdaganata van. 8 kemoterápiás kezelést kapott, de az sajnos nem volt elég. Szerencsére szóba jöhetett az élődonoros májátültetés is, Essen-be kellett kiutaznia.

  Megtekint

 • MAJA 9 HÓNAPOS

  A 6,5 hetes csípőultrahangon derült ki, hogy a mája meg van nagyobbodva, az epehólyagja nem látható és az epevezetékek nem tágultak. A Kasai műtét után hetekig kórházban volt, majd az orvosok úgy döntöttek Kielbe kell utaznia májtranszplantációra lesz szüksége.

  Megtekint

1 2 3

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution