Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2010Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

ELIZABETH 2 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekEgészséges, vidám és mindig mosolygós kislány volt mindaddig, míg 14 hónapos korában kiderült, hogy egy nagyon ritka, rosszindulatú májdaganata van. 8 kemoterápiás kezelést kapott, de az sajnos nem volt elég. Az orvosok azt mondták, hogy a gyógyuláshoz új májra van szüksége. Szerencsére szóba jöhetett az élődonoros májátültetés is, Essen-be kellett kiutaznia. Édesanyja volt a donor. A műtét utáni gyógyulás időszaka alatt a McDonald házban költözött Liza, ami „olyan volt, mint egy mesebeli vár”. Itt tanult meg járni és születésnapját együtt ünnepelték a nővérekkel. Rendszeresen ellenőrzésre kell járnia, de gyógyul és jól van.

Ronald McDonald House - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek

MAJA 9 HÓNAPOS

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekA 6,5 hetes csípőultrahangon derült ki, hogy a mája meg van nagyobbodva, az epehólyag nem látható és az epevezetékek nem tágultak. A Kasai műtét után hetekig kórházban volt, majd az orvosok úgy döntöttek Kielbe kell utazni májtranszplantációra lesz szüksége. Édesapja volt a donor rövid gyógyulási időszak után hazajött, Maja édesanyjával még két hétig Kielben maradt az utolsó napokban sokat sétáltak a tengerparton, a város sétálóutcáján, vagy átmentek 1-2 órára a Ronald McDonald házba más anyukákkal beszélgetni. Itthon többször voltak kontroll vizsgálaton, de Maja gyógyul és egyre jobban van.

„Jó egészséget kívánunk Önöknek, hogy még sokáig tudják segíteni a segítséget igényló apró beteg emberkéket, akik gyógyultan térnek haza kis hazánkba!”

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution