Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2011Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

DÁVID KRISTÓF 1,5 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantáció - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekDávid 3 hetesen sárgulni kezdett, kórház – laborok hada, vizsgálatok tömkelege míg végre kiderült a probléma. Dávid egy extrahepatikus biliáris atresia nevű fejlődési rendellenességgel jött a világra. Mikor már a helyzet nehéz lett és az értékek is azt mutatták, bele kellett törődni, hogy májtranszplantációra van szüksége Essenbe utaztak.

Kiérkezés másnapján már el is kezdték a vizsgálatokat, mind Dávidon, mind szülein. Akkor derült ki, hogy édesanyja nem megfelelő donor. Így apukáján folytatták a további vizsgálatokat. Ekkor derült ki, hogy apukájának súlyfeleslege miatt zsírmája van. 2 lehetőségük volt, vagy haza jönnek és itthon lefogy, vagy maradnak és ott fogy le. Az utóbbit választották. Közben édesanyján életmentő műtétet kellett végezni. Sok – sok gond és idegesség után Dávid megkapta az életmentő májat.

„Mindenkinek van az életében olyan, amit el szeretne felejteni, nekem Essen soha nem fog közéjük tartozni. Mert itt tanultuk meg Értékelni az Életet, és küzdeni igazán küzdeni egy nemesebb cél érdekében.”

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution