Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2005-2015Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

2010

 • SÁRA 6 HÓNAPOS

  Veleszületett májbetegségét sajnos itthon nem tudták meggyógyítani. Nagyon sürgősen Kielbe kellett utaznia.

  Megtekint

 • BENCE 8 HÓNAPOS

  Alig volt 2 hónapos, amikor először megoperálták. Sajnos javulást csak a májültetéstől remélhetett a család. Szinte pillanatok alatt kellett Kielbe utazni.

  Megtekint

2009

 • ESZTERKE 11 HÓNAPOS

  Eszter 2009. januárjában született, s már pár napos korában kiderült, hogy nagyon beteg. Az első operációt követően állapota javult, de sajnos augusztusban megint rosszabbodott az állapota, s most már elkerülhetetlen lett az élődonoros máj-transzplantáció.

  Megtekint

 • PETRA 7 HÓNAPOS

  2008. decemberében született Petra. Ikertestvére Richárd egészséges, mint a makk, neki 8 hetes korában állapították, meg, hogy a mája rendellenesen működik. Sürgős élődonoros májtranszplantációra volt szüksége.

  Megtekint

 • BARBIKA 5 HÓNAPOS

  Egy hetes korában derült ki, hogy nem egészséges: epeút elzáródással született. Öt hetes volt, amikor először megoperálták. Négy hónapos korában kezdték megszervezni utazását Németországba, mert májátültetésre volt szüksége.

  Megtekint

2008

 • BALÁZS 1 ÉVES

  Balázs öt hetes korára derült ki, hogy genetikai májbetegségben szenved, mája egyéves korára tönkrement. Kezelőorvosai élődonoros májátültetést javasoltak, melyet Németországban a Kiel-i Egyetemi Klinikán végeztek el.

  Megtekint

 • DOMINIKA LILI 1,5 ÉVES

  Már 4 napos korában megállapították, májával valami probléma van. 3 hetes korában megműtötték de sajnos az állapotán nem sokat segített. Májátültetés volt az egyetlen lehetőség, Kielbe utaztak.

  Megtekint

2007

 • KRISTÓF 1 ÉVES

  Kristóf alig, hogy megszületett megállapították, hogy a májával gond van. A gondos gyógykezelés ellenére állapota nem javult, megállapították, hogy élete csak élődonoros májtranszplantációval menthető meg.

  Megtekint

 • ALEX 6 HÓNAPOS

  Még nem volt egy éves, amikor már több nagy műtétet hajtottak végre rajta. Őt is a kieli klinikán operálták – 2007. augusztusában. Hiába adta oda májának egy részét édesanyja, szervezete nem fogadta be az új májat, újabb műtét következett. Minden gond és probléma ellenére Alex vidám kedves kisbaba.

  Megtekint

1 2 3

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution