TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2012Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

SIMI 12 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - különleges műtétekKétszer született.  Tíz hónapos korában derült ki, hogy cisztás fibrózisa van. Rendszeresen kapott kezeléseket, de hosszas kivizsgálás után azt mondták, hogy élete csak tüdő transzplantációval menthető meg.  2012. januárjában kerül fel a transzplantációs listára és márciusban Bécsben új tüdőt kapott. Együtt ünnepli “új születésnapját” édesapja névnapjával, azon a napon kapott új tüdőt.

Vigyáznia kell még magára, de jól van, újból kap levegőt.

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - különleges műtétekSzületése utáni alacsony vércukor szintjét egy napig nem tudták helyrehozni. Fél éves kora körül tűnt fel, hogy nehéz öltöztetni, a karját nehezen tudjuk kinyújtani és a kezével sem úgy nyúl a tárgyakért, ahogy kellene.

Zétinek  központi idegrendszeri sérülése van, ez azt jelenti, hogy a teste, a lábai nem megfelelő parancsot kapnak az agytól.

A lábában az izmok nem nyúlnak a csont növekedésével, hanem folyamatosan rövidülnek úgy, ahogy ő nő.

St. Louis Children's HospitalSDR műtét segítségével St. Louis-ban Dr. Park a beavatkozás során azokat az idegeket vágta el, amelyek a rossz parancsokat viszik a lábai és a teste felé.

A műtét után azonnal látható volt a változás, a lábai lazák voltak, a karjait magasra tudta emelni, és a jobb kezét, amit korábban nem szívesen használt, azonnal használni kezdte.

1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution