Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2014Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

MAJA 5 ÉVES

Maja - különleges műtétek2009.08.18.-án koraszülöttként érkezett második osztályos nagylányunk mellé  Alíz és Maja kislányunk. Sok várakozás és izgalom után, 4 hónapos korukban jöhettek haza. Sokféle fejlesztésen vettek részt, melyek több-kevesebb sikerrel jártak, ám Maja a korai jó prognózisa ellenére, egyéves korától mozgásfejlődésében jelentősen akadályozott tetraparesise miatt, mely leginkább az alsó végtagjaiban jelenik meg.

A rengeteg fejlesztésnek és terápiának köszönhetően, a szakmai bizottság, mind értelmileg, mind fizikálisan alkalmasnak találta az SDR műtétre. Dr. Park és Dr. Medvecky Erika orvosi szakvéleménye szerint is, Maja mozgásában, a műtétet követően jelentős javulás állhat be, önálló járásra lesz képes segédeszközzel vagy akár nélküle.

Az operációt és a kiegészítő ortopédiai műtétet illetve az ezt követő rehabilitációt követően, végre ismét együtt lehet a család és igyekezhetünk közösen azon, hogy ezzel a reményt adó lehetőséggel élve egy jobb és teljesebb életet biztosítsunk gyermekünknek. Köszönet mindenkinek, aki részese volt célunk elérésének és ennek amerikai megvalósulásában.”

 

2014.

Maja édesanyja és édesapja

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution