TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2014Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

MAJA 5 ÉVES

Maja - különleges műtétek2009.08.18.-án koraszülöttként érkezett második osztályos nagylányunk mellé  Alíz és Maja kislányunk. Sok várakozás és izgalom után, 4 hónapos korukban jöhettek haza. Sokféle fejlesztésen vettek részt, melyek több-kevesebb sikerrel jártak, ám Maja a korai jó prognózisa ellenére, egyéves korától mozgásfejlődésében jelentősen akadályozott tetraparesise miatt, mely leginkább az alsó végtagjaiban jelenik meg.

A rengeteg fejlesztésnek és terápiának köszönhetően, a szakmai bizottság, mind értelmileg, mind fizikálisan alkalmasnak találta az SDR műtétre. Dr. Park és Dr. Medvecky Erika orvosi szakvéleménye szerint is, Maja mozgásában, a műtétet követően jelentős javulás állhat be, önálló járásra lesz képes segédeszközzel vagy akár nélküle.

Az operációt és a kiegészítő ortopédiai műtétet illetve az ezt követő rehabilitációt követően, végre ismét együtt lehet a család és igyekezhetünk közösen azon, hogy ezzel a reményt adó lehetőséggel élve egy jobb és teljesebb életet biztosítsunk gyermekünknek. Köszönet mindenkinek, aki részese volt célunk elérésének és ennek amerikai megvalósulásában.”

 

2014.

Maja édesanyja és édesapja

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution