TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2005-2008Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

BALÁZS 1 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantációBalázs öt hetes korára derült ki, hogy genetikai májbetegségben szenved, mája egyéves korára tönkrement.

Kezelőorvosai élődonoros májátültetést javasoltak, melyet Németországban a kieli Egyetemi Klinikán végezek el. Édesapja májából kapott egy darabot. A műtét nagyon jól sikerült. Balázs az új májjal egy új életet is kapott. A műtét óta egy életvidám, jól fejlődő, egészséges kinézetű gyermek. További gyógykezelése Budapesten folytatódik.

DOMINIKA LILI 1,5 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - májtranszplantációMár 4 napos korában megállapították, májával valami probléma van. 3 hetes korában megműtötték de sajnos az állapotán nem sokat segített. Májátültetés volt az egyetlen lehetőség, Kielbe utaztak. Sajnos sem az édesanyja, sem az édesapja nem lehetett donor. Végül egy “szerencsés” hajnalon megérkezett az életmentő szerv, és megtörtént a műtét. Dominika nagyon hősiesen viselte az átültetést és az azt, követő megpróbáltatásokat. Három hét után végre hazatérhetett. Azóta két szerető testvére és szülei megtesznek mindent a kis Lili gyógyulása érdekében, hiszen Ő a legnagyobb kincsük.

1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution