Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – SZÍVMŰTÉTEKEgy Szív a Gyermekekért Alapítvány 2005-2008

PATRIK 5 ÉVES

Negyedik gyermeke a családnak, öten vannak. Már születésekor tudták, hogy a szíve beteg, s már két naposan meg kellett operálni, s nem sokkal később újra. Öt év múlva a harmadik nagy operációra volt szüksége. Ez már müncheni Deutsches Herzzentrumban történt. Ugyanaz az magyar orvos operálta, aki itthon is. Patrik két hosszú hónapot töltött az intenzív osztályon, ahol két újabb műtét is szükségessé vált. Szülei végig mellette voltak. Kimondhatatlanul boldogok, hogy végre újra itthon lehetnek, a család újra együtt van és természetesen a legnagyobb boldogság, hogy az élet győzött: Patrik újra erős, boldog és ÉL!

LELLE 4 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - szívműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekLelle életvidám négyéves kislány. Öt gyermek között a negyedikként született, összetett szívfejlődési rendellenességgel. Eddig öt szívműtéten ment keresztül. 4 naposan életmentő műtétje volt, megmentették Lelle életét. A vérkeringése olyan lett, mint a békáké: keveredve futott használt és friss vér az egész testben. Ezt 10 hónaposan újabb és újabb műtét követte. 4 évesen sikerült a kétkamrás korrekciója, a két vérkörös keringés. Ehhez már sajnos külföldre kellett menniük, Münchenbe a Deutsches Herzzentrumba. Borderline medicine – fogalmazott az intézet helyettes vezetője – azaz: a sebészeti megoldás a mai gyermek-szívsebészeti és – kardiológiai tudás határát súrolja.

Lelle most már otthon van gyógyul hála annak a sok szeretetnek, amit szüleitől és testvéreitől kapott, valamint az orvosok erőfeszítésének és tudásának.

REMÉNY – ÜZENET       Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

1 2

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution