Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – SZÍVMŰTÉTEK 2011Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

KATA 1,5 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - szívműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekKata komoly érszűkületi problémával született. Több katéteres beavatkozás és egy szív műtét után az egyetlen megoldásnak Birminghamben Dr. Brawn professzor tűnt. A birminghami Gyermek Kórház a világ egyik legjobb szív sebészeti központja. Alig telt el hat hét szívműtétje óta újra vissza kellett menniük ellenőrzés céljából Angliába. Az orvosok a rutin ellenőrzés mellett újra megoperálták, minden komplikáció nélkül. Hat hónap múlva újra visszavárják.

„Örültünk volna, ha Kata kap egy kicsit hosszabb pihenő időszakot! A vigaszunk az, hogy igazán jó kezekbe került a gyermekünk”

Katának még egyszer el kellett látogatnia Angliába. Újabb és eddigi utolsó műtétje 2013-ban volt. Ez nem jelenti azt, hogy azóta nem utazott ki Birminghambe, de már csak ellenőrzésre volt szüksége. Szíve szorgalmasan dolgozik. Kata boldog és vidám.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution