Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2005-2008Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

TIBI 15 ÉVES

Multiplex fejlődési rendellenességgel született. Probléma volt a jobb oldali hallásásával – nem alakultak ki a külső és belső fül szervei – valamint a jobb oldali arcféltekéje is sérült volt. Sajnos ebből következően nyaki gerinc oldala is elferdült. Kicsi korától kezdve több műtét kellett végig élnie. 2005.-ben a párizsi Clinic Bizet orvosai fülplasztikai műtétjét végeztek nála majd 2008.-ban Zürichben.  Jeszenszky professzor nyaki lágy részének operációjával nyakferdeségét kompenzálta. Gyógyulását követően még egy műtét várt rá Párizsban a fülképző műtét utolsó fázisa. Okos, kiváló tanuló szülei és az orvosok segítségével teljesebb életet tud élni.

ÁRONKA 5 ÉVES

Születésén követő napon derült ki, hogy bélműködésével kapcsolatban probléma van.Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - különleges műtétek

Szüleit az orvosok felkészítették a legrosszabbra is. A betegsége diagnózisát Svédországban állították fel. Túlélési esélyét valószínűleg a vékonybél transzplantációja jelentheti. Előzetes vizsgálatra a Párizsba Necker Gyermekkórház gasztroenterológiai osztályára utazott szüleivel 2009.-ben. Akkor az ottani orvosok javaslata alapján nem került sor a transzplantációra alacsony súlya, továbbá a műtét magas kockázata miatt. Az elkövetkezendő időkben otthon ápolták szülei, napi parenterális táplálása mellett egyre többet tudott szájon keresztül is enni, testi fejlődése megindult  2012-ben állapota megint romlott Tübingenbe utaztak felkészültek arra, hogy Áronkának vékonybél transzplantációja lesz, de az ottani gyógykezelések és korrekciós műtétek eredményeként erre nem került sor, szülei otthon ápolják.

„Bízz a gyerekedben és ne állj meg az első akadálynál!”

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution