Egy szív a gyermekekért Alapítvány
TÖBB LÉPÉSBEN NAGY SEGITSÉG – l. RÉSZ

Több mint 10 éve, 2004-ben az alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy módosítja az Alapító Okiratot a gyermekkórházak és gyermekintézmények részére történő műszerek adományozhatósága érdekében. Az évek folyamán közel 60 millió forint értékben sikerült a korszerűbb ellátást segítő orvosi műszereket – eszközöket adományoznunk. Igyekszünk egy-egy intézmény folyamatos fejlesztéséhez hozzájárulni a műszerparkokat lépésről – lépésre bővíteni.

Sorozatunkban beszámolunk egy – egy nagyobb fejlesztésről.

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

CoughAssist Köhögtető gépMagyarországon nagyon sok a légzőszervi megbetegedésben szenvedő gyermek. Az intézetben kezelt több ezer gyermek programozott szakellátását végzik. Felismerve magas szintű ellátásuk szükségességét kezdtük meg 2009-ben a gyógyintézet gyermekosztályának támogatását. Az intézet fő feladata a Közép-magyarországi régió területén élő légzőszervi betegségekben szenvedő gyermekek gyógyítása, gondozása. Évente mintegy 1000 gyermeket kezelnek az osztályon,valamint a szakambulancián 10000 gyermek is megfordul és kap ellátást.

Broncho Fiberskop2015-ben – sikerült befejezni egy komplex fejlesztést. Az elmúlt évek alatt összességében 4803 ezer forint értékben tudtunk részükre műszereket adományozni. Az első általunk biztosított műszer egy Broncho-Fiberskop volt, melyhez a további években speciális Bronhoscope csöveket Storz melegítőt vásároltunk. 2015-ben CoughAssist köhögtető géppel tettük teljessé a rendszert, mely egyedül itt található meg Magyarországon. A beszerzésben mindig segítségünkre voltak a műszereket forgalmazók és a bennünket és tevékenységünket támogatók.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution