Egy szív a gyermekekért Alapítvány
TÖBB LÉPÉSBEN NAGY SEGITSÉG – lII. RÉSZ

Egy szív a gyermekekért AlapítványJAHN FERENC DÉL-PESTI KÓRHÁZ NEONATOLÓGIA INTENZÍV CENTRUM

Idézve a centrum osztályvezető főorvosát „az egészségügy jelenlegi helyzetében minden segítség és támogatás hasznos, ami a betegellátás technikai fejlesztését, a betegbiztonság javítását, az egészségügyi személyzet munkájának könnyítését, biztonságosabbá tételét szolgálja”.

Ezt a cél tűzte ki maga elé alapítványunk, ezért írunk ki minden évben műszer beszerzési pályázatot. 2008-ban vettük fel a Neonatológiai Intenzív Centrummal a kapcsolatot. Részletesen ismertették technikai felszereltségüket, gépeit állapotát, megismertük, hogy mire lenne szükségük, folyamatosan kapcsolatban voltunk az osztályt vezető főorvossal.

Infunix IP1010 pulzoximeter_Jahn-Ferenc_Korhaz_2013Anyagi lehetőségeinktől függően támogattuk gyógyító munkájukat – harcukat a koraszülöttek életének megmentésért. Az évek alatt több, mint hat millió forintnyi támogatásban részesültek: Medicor inkubátorral, B.Braun perfusorokkal, Infunix pulzoximérekkel, újszülöttkori fertőzések gyors diagnosztizálására alkalmas kittekkel, 2016-ban pedig Sunflower csecsemő melegítő asztallal tudtuk gyógyító munkájukat segíteni.

Mint mindig most is köszönetet mondunk támogatóinknak, akik segítik munkánkat, valamint mindazoknak, akik Burger King Éttermekben, Libri Könyváruházakban, Costa Coffee Kávézóiban, és az ország több pontján megtalálható perselyeinkbe bedobott adományaikkal segítik az alapítványt céljainak megvalósításában.

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA KÖSZÖNJÜK

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution