Egy szív a gyerekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK 2005-2009Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

MÁTÉ 13 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - gerincműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtétek, gyermek szívműtétek, különleges műtétekMultiplex fejlődési rendellenességgel született. Magyarországon több műtétsorozaton esett át. Gerinc problémáját – dupla görbületű – két éves korában diagnosztizálták. A szükséges gerincműtétet Jeszenszky professzor vállalta a Schulthess Klinikán Zürichben. A műtétre 2008. júniusában kellett kiutaznia a családnak. Máté sajnos útközben rosszul lett a műtétet el kellett halasztani. Decemberre nagyon sokat javult az állapota. A professzor különleges technikát alkalmazott: olyan protézist kapott mely hosszú időre biztosítja számára gerinc problémájának megoldását – szinte vele együtt “nő”. Hősiesen viselkedett, szinte kicserélték, jobban tud mozogni, nyugodtabb lett és minden reménye megvan arra, hogy az évek folyamán az állapota javuljon. 2012. ősze nagy örömet hozott. Máténak megvolt a harmadik operációja is, boldog 12 éves kisfiú lett. Alig múlt el év és Máté 2013-ban újra Svájcba utazott. A család számára nagyon fontos esemény volt ez az újabb műtét, hiszen remélhetőleg ez az utolsó operáció és többet nem kell Zürichbe utazni.

Nem veszett el a segítőkészség

Jeszenszky Dezső főorvos Urat “csoda orvosnak hívják betegei” és tényleg az. Negyedik alkalommal sikeresen megoperálta Mátét. Szeretném ha mindenki tudná, hogy milyen nagyszerű orvos és egyben milyen jó ember a mi csoda orvosunk.

Köszönetünket fejezzük ki az “Egy szív a gyermekekért” Alapítvány munkatársainak, hogy anyagilag támogatták a külföldi tartózkodásunkat. Az alapítvány segítségével férjem is velünk lehetett a nehéz napokban, hetekben.

Ezúton mondunk köszönetet azoknak az embereknek, cégeknek, magánszemélyeknek, akik ezt az alapítványt anyagilag segítik. Judithot régóta ismerjük, ő nem csak anyagilag, de lelkileg is a beteg gyermekeiket nevelő családok mellett van.

Jó tudni, hogy ebben a mai világban, amikor mindenki rohan és a napi gondok megoldása emészti fel az emberek mindennapjait, nem veszett el a segítőkészség és az odafigyelés mások problémája iránt.

Köszönettel: Máté anyukája”

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution