Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy sziv a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK 2005-2009Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Alig múlt 12 éves, amikor több eredménytelen hazai műtétet követően Zürichben sikerrel megoperálták. Bátorsággal viselte az operáció minden terhét. Három hét után itthon segítették további gyógyulását.

BETTINA 12 ÉVES

Bettinát nagyon súlyos, többszörös gerincferdülés miatt kellett megoperálni.  A műtétre édesanyja kísérte el Svájcba. Betegségének előre haladott állapota miatt Magyarországon nem vállalták gyógykezelést. Több, mint három hónapig volt a zürichi klinika betege.

Kezelése alatt nagy bátorsággal viselkedett, és szorgalmasan végezte a nehéz gyógytorna gyakorlatokat, hogy minél hamarabb hazajöhessen négy kistestvéréhez.

BARNABÁS 12 ÉVES

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - gerincműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétekSzületéskori oxigénhiány miatt került nehéz helyzetbe.

Több éven keresztül tett és tesz meg mindent a gyógyulása érdekében. Fontos és természetes számára, hogy társaival együtt tanuljon, éljen. LEGFŐBB VÁGYA, HOGY JÁRHASSON!

Eljuthatott Genfbe, az Egyetemi Kórházba járásanalízisre, amit igen összetett műtétek sorozta követett ez 6 hét gipszelést, 6 havi gyógyulási időt jelentett. Itthon meg az összes elérhető rehabilitációt “szárazon és vízen”. Már szinte hazajárt Genfbe. Minden évben meglátogatta a klinikát 2008-2011 között. Összeszorított foggal dolgozott, hogy meggyógyuljon.

Mottója: “Mindig lehet tovább haladni.”

Tudja, hogy nem lesz sem focista, sem hosszútávfutó, de akkor is megpróbálta, ha nem is úgy sikerül, mint ahogy gondolja.

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - gerincműtétek - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution