Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK 2005-2009Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

FÜLÖP 14 ÉVES

Fülöp súlyos fejlődési rendellenességgel, nyitott gerinccel született.

Túl van már egy koponya, valamint egy gerincműtéten. Ahhoz, hogy állapota javuljon meg kellett operálni a csípőit, térdeit és bokáit is. Betegsége olyan súlyos és ritka, hogy a műtétsorozatot Magyarországon nem tudták biztosítani számára. A műtéteket Svájcban és Németországban végezték el, sikeresek voltak. A 2004. évi műtétet követően 2006. szeptemberében azonban újabb ortopédiai műtétsorozatra volt szükség, ezúttal Németországban. Mindkét esetben a nagyobb műtéti tapasztalat és a kockázat miatt volt szükség a külföldi gyógykezelésre.

„Nagyon ritka a mai közéletben, hogy valaki ilyen önzetlenül és gyorsan nyújtson ilyen nagy segítséget.

Köszönjük a támogatását, mely nélkül fiam nem érhette volna el a számára egyedüli gyógyulást hozó külföldi műtéteket. Az alapítvány munkatársainak hozzáállása, munkája, empátiája, és szakmai hozzáértése példaértékű mindannyiunk számára.”

ESZTER 14 ÉVES
Prof. Dr. Jeszenszky a műtőben - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek
Prof. Dr. Jeszenszky a műtőben

Eszter súlyos gerincbetegségben szenved. 

2005. májusában egyik hazai klinikán megoperálták, de a műtét következtében részlegesen megbénult. Újabb műtétre volt szüksége, melyet a magyar gyógyintézetek nem vállaltak.

Jeszenszky professzor  lehetőséget biztosított számukra a műtét elvégzésére.  A műtét sikerült.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution