Egy szív a gyermekekért Alapítvány
HOL IS FOGUNK LAKNI, A MESSZI TÁVOLBAN A GYÓGYKEZELÉSEK IDEJÉN?

Friedrich HundertwasserRONALD MCDONALD HOUSE HUNDERTWASSER HÁZ – ESSEN

Talán a világ egyik legszebb  és legérdekesebb „Roni Háza” ahol a családok átmeneti otthonra lelnek, amíg súlyos beteg gyermekeiket az egyetemi klinikán kezelik.  Az esseni Hundertwasser házat 2005-ben nyitották meg. Nem is találhattak volna jobb építészt, hiszen ő egy olyan „mese” házat tervezett, ahol a családok a nehéz kezelések után pihenni tudnak.

Filozófiája szerint a ház van az emberekért és nem fordítva. Ez volt az építész utolsó terve, halála után valósult meg. Ívelt formái és a meditációs torony arra szolgál, hogy lakói kipihenjék a klinikai hétköznapok fáradalmait, kikapcsolódjanak.

Gruga-ParkEz csodálatos színes ház a klinika közvetlen közelében a Gruga Parkban található olyan mintha egy másik világból került volna ide. A parkot 1929-ben nyitották meg – különleges funkciója van „kiállítás a kertben”.

Sajnos a a II. Világháború alatt 500 bombatalálat érte, 1951-ben született meg a döntés az újjá építésétől. Kapuit 1965-ben nyitotta meg ismét a második kertészeti kiállítással, koncertek sport és szabadidős rendezvények színhelye.

Sok alapítványunk által támogatott család lelt itt nyugalomra a májtranszplantáció előtti és utáni időszakban.

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution