Egy szív a gyermekekért Alapítvány
HOL IS FOGUNK LAKNI, A MESSZI TÁVOLBAN A GYÓGYKEZELÉSEK IDEJÉN?

Birmingham Children’s Hospital SZÜLŐI SZÁLLÁS A KÓRHÁZBAN, RONALD MCDONALD HOUSE – BIRMINGHAM

Különleges helyzetben vannak azok a gyermekek és szüleik, akik  a Birmingham  Children’s Hospitál betegei. A kórház második emeletén díjmentes szállást biztosítanak a hozzátartozóknak.

A kilenc minden kényelemmel ellátott kétágyas és a négy egyágyas szobát akkor bocsátják szülő – gondviselő rendelkezésére, ha a gyermek nagyon rosszul van,  fogyatékkal él, vagy  egyéb megfontolások ezt teszik szükségessé.

Ronald McDonald House – Birmingham

A kórház mellett Birminghamben is megtalálható a Ronald McDonald House, mely egyike a legnagyobbaknak. Csak pár perc sétára van a kórháztól. A 60 összkomfortos szobán kívül számos közösségi helyisége is van. Ezek a betegek gyógyulását, a szülők relaxálásának lehetőségét biztosítják. Különlegesség, hogy minden szobában közvetlen telefonvonal található a gyermekosztály és a szállás közötti állandó kapcsolat érdekében.

Minden szülő addig maradhat RMH-ban, amíg gyermeke a kórházban van, ez akar éveket is jelenthet. Lehetőséget biztosítanak a családoknak közösségi életre a nappalikban, TV szobában játszótéren és játszóházban, illetve a csendszobában. Kényelmet és biztonságos környezetet nyújtanak. A szülők meg tudják osztani tapasztalataikat és tudják, hogy „mindig van egy váll, amire ráborulva kisírhatják magukat”. Különböző foglalkozásokat tartanak, lehetősége van az otthoni családtagoknak az ott tartózkodók meglátogatására, hogy együtt legyen mindenki erőt, és reményt adva a gyógyulónak és egymásnak.

Évente több mint ezer családnak nyújtanak segítő kezet.

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution