Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány
HOL IS FOGUNK LAKNI, A MESSZI TÁVOLBAN A GYÓGYKEZELÉSEK IDEJÉN?
Ronald McDonald House Hamburg Eppendorf

Ronald McDonald House – Hamburg Eppendorf

RONALD MCDONALD HOUSE – HAMBURG-EPPENDORF

Szinte minden klinika mellett található „Roni Ház” is. Hamburg-Eppendorfban 1997. augusztus 16-án nyitották meg.  Az ideiglenes otthon családias környezetet biztosít a családok számára, akiknek súlyos beteg gyermekeit a Hamburg-Eppendorf Egyetemi Orvosi Központ kezeli. Évente körülbelül 180 családot fogad.

Jó időben a tetőterasz nagyon  gyorsan megtelik emberekkel, a ház legmagasabb pontjáról csodálatos kilátás nyílik a városra, a hanza házakra.  Itt klinikán töltött hosszú, fárasztó nap után a szülők visszavonulhatnak, pihenhetnek. Ez a nyugalom szigete, a ház többi lakójával folytatott beszélgetések helye. Maximum 13 család talál itt ideiglenes, barátságos otthont a tágas apartmanokban.

A Hamburg-Eppendorfi Egyetemi Orvosi Központhoz (UKE) hasonlóan a Ronald McDonald Ház is Eppendorf hamburgi kerületének közepén található, amelynek arculatát számos kávézó és étterem színesíti. Sétálás, vásárlás közben a családok egy időre maguk mögött hagyhatják a mindennapi kórházi életet. Bóklászhatnak az  üzletekben vagy a piacon, lenyűgözheti őket a kikötő nyüzsgő élete, vagy elmerülhetnek a múltban a régi kereskedő házak között sétálva.


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution