Egy szív a gyerekekért Alapítvány
ÁRON A GYÓGYULÁS ÚTJÁN

Egy szív a gyermekekért AlapítványNéha az a legjobb hír, ha nincs hír. Áronka 2007-ben született, és már a születését követő napon kiderült, hogy bélműködésével kapcsolatban nagy probléma van. Sok-sok vizsgálat és műtét után Svédországban állapították meg a vizsgálatra kiküldött minta alapján, hogy beleinek izomzata sérült. Sajnos nem sok jóval biztatták a szülőket, DE a kezelőorvos szerint az újszülöttek csodákra képesek. ÁRON CSODÁKRA VOLT KÉPES.
2008-ban az orvosok szerint Áronnak bél-transzplantációt megelőző vizsgálatra kellett kiutaznia Párizsba a Necker Intézetbe. Ez Európa legnagyobb ilyen műtéteket végző intézete. A műtéti technika még ma is egy gyerekcipőben járó igen kockázatos beavatkozás, csak elkerülhetetlen esetekben alkalmazzák. Párizsban a műtétet nem javasolták, de változtattak parenterális táplálásának összetételén.
2012. állapota jó volt, egyre többet tudott szájon át is enni, testi fejlődése megindult. Sajnos egy fertőzést követően megint sürgősséggel külföldi gyógykezelésre kellett utazni Németországba a Tübingeni Egyetemi Klinikára. Kezelését követően az orvosok nagy tudásának és áldozatkész munkájának köszönhetően stabil állapotban tudott hazaérkezni. Azóta egyre vagányabb kisfiú lett belőle, akinek élete nem olyan egyszerű, mint a többi gyermeké, de boldog kisfiú szerető család veszi körül.
Állapotáról édesanyja ezt mondja:
„ Messze vagyunk még a folyamat végétől, de ez a mi esetünkben nagyon jó hír!”

A család mottója:

BÍZZ A GYEREKEDBEN ÉS NE ÁLLJ MEG AZ ELSŐ AKADÁLYNÁL!

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution