Egy szív a gyermekekért Alapítvány
KÓRHÁZAK – KLINIKÁK NEM A VÁROS SZÉLÉN
Olinek Terápiás CentrumOLINEK  TERÁPIÁS CENTRUM, VARSÓ
Terápia űrhajós ruhában

Varsóban van egy különleges rehabilitációs központ, ahol a 2-3 hetes intenzív foglalkozások során napi kétszer 2,5 órában a sérült gyerekek TheraSuit kezeslábas „űrruhában” végzik az előírt gyakorlatokat. Persze mindezt különféle eszközök és testre szabott program alapján, szakképzett terapeuta irányítása mellett.

A TheraSuit ruhákat Koscielny házaspár tervezte 2002-ben. Mindketten gyógytornászok és sérült gyermekük részére találták ki ezt az új eszközt. Lágy, a test helyzetének belső érzékelését támogató segédeszközt használnak. Több részből áll és a részegységek rugalmas csatlakozók rendszerével vannak összekötve. Az egyénre szabott rehabilitációs program során cél: a gyermekek funkcionális állapotának javítása, a kóros reflexek csökkentése, több ismert módszer alkalmazása mellett az élettani izomműködés helyreállítása.

Az alapítvány több gyermek SDR és Nazarov műtétjét támogatta. A gyógyulás érdekében továbbra is folyamatosan segítette a családokat. Támogatta a varsói rehabilitációs kezeléseken való részvételüket.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution