Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – MÁJTRANSZPLANTÁCIÓ 2020

ANDZSELÓ 2,5 ÉVES

Egy szív a gyermekekért Alapítvány - májtranszplantációMindenki, aki csak kicsit is jól ismeri Andzsinak hívja hiszen olyan, mint egy kis DZSIN. Örökké vidám, mosolyt csal az emberek arcára.

Alig múlt két éves, amikor már közel tíz műtéten volt túl. Mamájának meg kellett tanulnia szondán keresztül etetni őt, mert sajnos a vizsgálatok és a műtétek során annyira megsérült a nyelő csöve, hogy táplálni csak így lehet. Komoly baj volt máj vénájával és a lépével is. Az orvosok úgy döntöttek, hogy Hamburgba kell utaznia, az egyetemi klinikán operálják meg, és ha kell, kap új májat.

A világban tombolt a COVID járvány, utazni igen csak nehéz, sok szervezést igénylő volt. Szerencsére a Samaritánus mentőszolgálat profi ebben, kifelé és hazafelé is ők voltak a segítők a nagy utazás során. Végig nevették az utat oda és vissza is.

A klinikán Meike nővér és Emese vette pártfogásába őt és mamáját. Andzsi mindenkinek belopta magát a szívébe kedvességével, huncut mosolyával. Szerencsére egy hosszú műtéttel megoldották a májával kapcsolatos gondot, nem volt szüksége új májra. Valamikor vissza kell még utaznia, hogy megoperálják a nyelőcsövét is. A nővérek csak ámultak – bámultak azon az ügyességen, ahogy mamája kezelte a szondáját.
Most már itthon van, gyógyul, mamája sokat mesél testvéreinek a nagy utazás élményeiről.
KÖSZÖNET mindenkinek, aki adományával segítette az „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány munkáját és ezzel Andzsi gyógyulását.

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution