Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2021

BAZSI 6 ÉVES

Bazsi - különleges műtétekBazsinak különleges CAR-T sejt kezelésre volt szüksége. Ezt a terápiát csak Bécsben kaphatta meg, a St. Anna Kinderspitalban. Édesapja megosztotta az ott szerzett jó tapasztalatait az alapítvánnyal:

„A kezelésre az egész család kiutazott Bécsbe, ehhez nagy segítségünkre volt, hogy a McDonald’s házban lakhattunk, a St. Anna Kinderspitallal szemben van, csak át kellett mennünk az út túloldalára, az „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány finanszírozta.
A McDonald’s házban egy szobánk volt fürdőszobával. A közös konyha felszereltsége nagyon jó, a mosókonyhában is mindent biztosítottak a bentlakóknak, mindig volt öblítő és mosópor is.
A kórházi kezelésünk során csak pozitív dolgokat tapasztalatunk. A nővérek nagyon kedvesek segítőkészek. Minden nővér beszélt angolul is, hogy ha valaki nem beszél a németül akkor is tudjanak kommunikálni vele. Nagyon gyerekbarátok, ha valamit nem akart a gyerek akkor nem erőltették ha az halasztható vagy elhagyható volt.

St. Anna Kinderspital

St. Anna Kinderspital

Az orvosok is kedvesek, segítőkészek. Minden nagyobb konzultáción, beszélgetésnél tolmácsot biztosítottak. Külön iroda helyiség volt erre a célra kialakítva. A kórházi ellátás is nagyon jó, külön felszerelt konyha van, ahol főzni is lehetett. A hűtő mindig tele volt hideg élelemmel, joghurttal, májassal, vajjal, felvágottal, gyümölccsel és más finomságokkal megrakott polcokkal.
A kórházban óvónők is vannak, akik sokat foglalkoznak a gyerekekkel külön-külön, szinte hetente jártak be bohócok szórakoztatni a gyerekeket. A Caritas önkéntesei is jöttek játszani a betegekkel, hogy a szülők néha el tudjanak menni sétálni, kávézni.
A kezelés napjai alatt nagyon jó volt megtapasztalni a sok szeretetet kedvességet azokban a nehéz napokban.”
Hálásan köszönünk mindent Bazsi és családja

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution