Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2017

VINCE 6 ÉVES

Szülei folyamatosan minden fórumon keresik a lehetőségeket, hogy minél több esélyt adjanak Vince gyógyulásának, életminőségének javítása a cél.

Így találtak rá a Philadelphiai Klinika két orvosára, akik az ő betegségének gyógyításában élen járnak. Hosszas levelezés és egyeztetés után találkozót beszéltek meg velük Barcelonában, ahol a reménybeli gyógyítók egy kongresszuson vettek részt. Vince életének első repülő útja Barcelonába vezetett. Megvizsgálta a két nagytudású amerikai orvos. A megbeszélés eredményeként a Philadelphiai klinikán fogják megoperálni a kezeit, ott van talán a világ legnagyobb arthogryposis központja, itt kaphatja meg a legnagyobb segítséget kezeinek megoperálásával. A klinika már megküldte szüleinek a befogadó nyilatkozatot.
Ismét volt Hamburgban, nagyon jól érezte magát a repülés alatt. Ezentúl már többször is kipróbálhatja a felhők feletti utazást. Megint állítottak a gerinc-implantátumán, kapott új gégekanült is.
Nagyon sokan segítettek neki és szüleinek, hogy könnyebb legyen az élete, gyűjtést indítottak az egyik vidéki lap olvasói, az adományokból sikerült átalakítani édesanyja gépkocsiját, most már biztonságosan utazhat benne a kerekesszékével otthonról egészen az óvodáig. Speciális kerékpárt épített neki a Briganti, mellyel vidáman „száguldozhat” édesapjával.
Nagyon sok mindent történt eddig vele ebben az évben, és sok minden vár még rá.

Érdemes végig lapozni az emlékeken és látni azt a hatalmas fejlődést, amint keresztül ment ezalatt a pár év alatt.

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution