Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MŰTÉTEK 2017

ANDREA 14 ÉVES

Andrea csak 14 éves, de már megnyert egy nagy csatát. Két éve migrénes fejfájására gyógyszeres kezelést kapott, de a fájdalmas, gyötrő rohamai csak nem akartak elmúlni. 2017-ben MRI vizsgálat agydaganatot állapított meg nála, annak is egy igen ritka fajtáját Chordomat. Megoperálták, sajnos csak részben sikerült a daganatot eltávolítani, annak egy része az agyában maradt. Ezt műtéttel akkor nem lehetett eltávolítani, az életét veszélyeztette volna.

Hosszas és alapos konzultációt követően kiutazott Heidelbergbe.  A világ egyik legmodernebb, Európában egyedülálló gyógyintézetében a Heidelberg Ion Beam Therapy Center (HIT) kapott ionterápiás kezelést, egy hosszú 12 órás különleges műtétet is elvégeztek az ottani orvosok, szinte a teljes daganatot sikerült eltávolítaniuk.

Több mint 2 hónapig volt Németországban, a kapott Hadron therapia sikeresnek bizonyul. Édesanyja végig vele volt ezekben a sordöntő napokban, édesapja is amikor tudott kiutazott hozzá. Hatalmas küzdelem volt ez. Most már újra itthon van, iskolába jár és mindent megtesz ő is és az őt kezelő orvosok is a gyógyulása érdekében.

Köszönet mindenkinek, aki adományával segítette alapítványunkat, ezzel Andrea gyógyulásának támogatását is lehetővé tette.

Drukkoljunk neki!

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution