Egy szív a gyermekekért Alapítvány

 „Fájdalomdíj sarkok”kissziv

Fájdalomdíj sarkokAz ország nyolc legnagyobb gyermekonkológia osztályán sikerült a Burger King munkatársainak segítségével „fajdalomdíj” sarkokat létesítenünk. Közel 12 ezer darab apró játékot kaptunk, melyeket önkénteseink segítségével és szorgos munkájával sikerült becsomagolnunk, és az ország minden pontjára eljuttatnunk. Minden klinika 16 doboz ajándékot kapott. Nagyon fontos volt, hogy játékok sérülésmentesek és fertőtleníthetőek legyenek.

Ezek a gyermekek hosszú időt töltenek el a klinikákon szinte zárt közegben. Folyamatos kezelésben részesülnek, melynek több kellemetlen mellékhatása van. No és a sok fájdalmas vizsgálat elviselése is a „feladatok” közé tartozik. Ez még egy felnőtt számára is nehéz, hát még egy gyermeknek.  Könnyebb a vérvételre felkészülni, ha utána lehet egy játékot választani, sőt már előre el lehet tervezni, hogy a következő alkalommal melyik lesz az, amelyik a többi mellé sorakozik.

Az adomány célja az volt, hogy enyhítse a gyermekek gyógykezelés alatti feszültségét. Az alábbi helyeken találhatóak meg a különleges sarkok:

–          Szent László Kórház – Déméter Ház

–          Heim Pál – Madarász u. Kórház

–          SOTE II. Gyermekklinika – Játszóház

–          Markusovszky Egyetemi Oktató Kárház Gyermekosztály Szombathely

–          B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Miskolc

–          Pécsi Tudományegyetem Gyermekonkológia Osztály

–          Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinika

–          Debreceni Egyetem Klinikai Központ – Gyermekklinika

KÖSZÖNET az adományozóknak, a segítőknek és valamennyi egészségügyi dolgozónak, akik mindent megtesznek a betegek gyógyításáért.

Mentés

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution