Egy szív a gyermekekért Alapítvány

Nagy Péter

Egy és két forintosok összegyűjtése

Rohanó és néha kíméletlennek érzett világunkban is vannak még olyan pillanatok, amelyek sok keserűséget feledtetnek.

Nem sokkal az MNB bejelentését követően, miszerint kivonja a forgalomból az 1 és 2 forintos érméket, megkereste alapítványunkat az ország legtávolabbi csücskéből – a hármas határról – Nagy Péter, hogy szeretne bennünket segíteni.

Elmondta, hogy munkatársaival járják a vidéket, és nagyon szívesen összegyűjtik számunkra a jóérzésű emberek által adományozott érméket.

Hetente érkezett a hír, hogy már 10 kg, már 45 kg érme gyűlt össze. Csak teltek a zsákok, és a végén tíz zsák dagadt az érméktől. Több, mint 140 kg aprót sikerült az „Egy szív a gyermekekért” Alapítvány részére összegyűjteniük. Az összeszámolást követően 93,000.- Ft adománnyal gyarapodott alapítványunk.

Egy és két forintosok összegyűjtése2013-ban végleg kivonásra kerültek a forgalomból az 1 és 2 forintos érmék. Már a MNB bank sem váltja vissza azokat. Szinte hetente kapott az alapítvány befőttes üvegekben, cipős dobozokban gyűjtött érméket.

Az ország minden pontjáról kaptunk adományokat a Burger King éttermek és Libri Áruházak gyűjtésének eredményeként.

Mindösszesen: 204,565.- Ft adományt kaptunk az érmék beváltása során, közel 300 kg érme Magyar Nemzeti Bankban történő beváltását követően.

Köszönet Nagy Péternek és kollégáinak, a Burger King és Libri Áruházak munkatársainak és a számos ismeretlen adakozónak, a segítségért és a példáért, amit másoknak mutattak bizonyítva, hogy létezik még az önzetlen segítség.

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA KÖSZÖNJÜK

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution