Egy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért AlapítványEgy szív a gyermekekért Alapítvány
HOL IS FOGUNK LAKNI, A MESSZI TÁVOLBAN A GYÓGYKEZELÉSEK IDEJÉN?

HAVEN HOUSE – ST. LOUIS

HAVEN HOUSE – ST. LOUISA 2004-ben létrehozott vendégház küldetése, hogy az otthon kényelmét egy közösség támogatását nyújtsa azoknak a családoknak, akik a St. Louis Children’s Hospitalba  otthonuktól távoli gyógykezelésre érkeznek.

A nemzetközi hírnevet szerzett létesítmény mely feladatát önkéntesek segítségével látja el. Az ideérkező betegek kétharmada gyermek, közel felük fiatalabb öt évesnél és különféle elváltozások, betegségek következményei miatt szorulnak rá a kezelésekre, mint például koraszülés, ortopédiai rendellenességek, gyermekkori daganatok.

A felnőttek is szívesen látott vendégek, számukra is nyitva áll a Haven House több mint huszonötezer négyzetméteres épülete. A ház kapui az év 365 napján a nap 24 órájában vannak nyitva. Ezzel lehetővé válik, hogy a St.Louisba különféle kezelésekre érkező szeretteiket a szülők, családtagok és barátok is elkísérhessék a  kezelések idején.

A vendégház megnyitása óta több mint hetvenhétezer vendég volt itt az Egyesült államok 50 tagállamából és a világ 55 országából, köztük Magyarországról is Bence, Zéti, Bogi, Dóra, Maja, Milán, Toncsi, Lillus és Flo.


ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.
KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA





KÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution