Egy szív a gyermekekért Alapítvány
Hamburgi tudástár – HOGYAN GAZDÁLKODJUNK OKOSAN A PÉNZÜNKKEL

Lidl - HamburgNem árt megismerni azokat a lehetőséget, melyek segítenek bennünket a spórolásban. Erre biztos szükség lesz azokban a hónapokban, amikor Hamburgban lesz a család. Okos gazdálkodással nem kell sok mindenről lemondani. Kicsit távolabb van a klinikától és a Ronald Háztól, de megéri elmenni a LIDL-be.

Az alábbi térkép segítségével könnyen megtalálható.

Lidli térkép - Hamburg

Ezekre a rendszeres leárazásokra hívta fel a figyelmet az egyik nagyon kedves önkéntes segítőnk:

Szombatonként zárás előtt 1-2 órával a zöldségek, gyümölcsök, valamint a pékáruk kerülnek leárazásra 30-50%-kal.

hétközben reggelente a pékség közelében van egy állvány, ahol az előző napi kenyerek és pékáruk 50%-kal olcsóbbak, Fóliába vannak csomagolva és rajtuk van a 50%-os címke.

– ennek a közelében van, vagy a zöldségesnél szintén reggelente vannak kirakva a „ments meg” (rette mich) papírzacskók, melyekben vegyes zöldségek és gyümölcsök vannak. Egy ilyen zacskó 3 €. Bele lehet kukucskálni, hogy mi van benne, általában maradékok, esetleg kisebb szépséghibával. Főzéshez tökéletesek, adott az alapanyag a Roni Házban meg a konyha mindennel felszerelt. Legyen mindenki találékony!Hamburgi tudástár - Hogyan gazdálkodjunk okosan a pénzünkkel

valahol a hűtőpult vége felé van egy polc vagy sarok, ahol rövid lejáratú sajtok, felvágottak, tej és tejtermékek, tehát hűtést igénylő áruk vannak. Ezek általában 30%-kal olcsóbbak. Érdemes itthon is kapható összecsukható bevásárló kosárral menni (akkukat a konyhai mélyhűtökben lehet lefagyasztani). Ha túl sokat kell leárazni, akkor a polcokon is található még pár termék.

Érdemes nyitott szemmel járkálni.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution