Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK 2005-2009Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

ROLAND – 7 ÉVES

Születése óta fennálló gerinc problémájának mibenlétét 3 éves korában diagnosztizálták.Gerincműtétek, mozgásrehabilitációk - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek

Szinte valamennyi szakintézményben megvizsgálták, de gyógykezelését nem vállalták. Zürichben hosszú 12 órás műtét során derült ki, hogy a gondot egy nagyon rossz helyen levő daganat okozta. Az operációt követően hamar hazajöhetett, de várt még rá egy nagy műtét.

2009.-ben utazott újra Svájcba, addigra  sokat nőtt és tanult most, már jobban érti miért is kell neki olyan messzire utazni. Ismer már szinte mindenkit és Őt is ismerik sokan. A régi szobájába került. Megint műtét várt rá, de már nem olyan hosszú és bonyolult mint az előző volt, az igazi „nagy műtét” két év múlva lesz.

A lényeg az, hogy sikerült Jeszenszky professzornak a csavarokat úgy beállítani, hogy még két évig nyugodtan nőhet erősödhet és akkor találkoznak újra.

Schulthess Klinika - Zürich - Gyermekek belföldön és külföldön történő gyógykezelésének támogatása, májtranszplantáció, gerincműtét, gyermek szívműtétek, különleges műtétek
Schulthess Klinika – Zürich

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution