Egy szív a gyermekekért Alapítvány

TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK – GERINCMŰTÉTEK 2017

SAMI -12 ÉVES

„CSODÁK PEDIG VANNAK….AZ EMBER MAGA A CSODA”

A Schulthess Kliniket 1883-ban alapította Wilhelm Schulthess, a gerincoperációk specialistája.

Több ezer operációt végeznek évente. A Klinika kiemelkedő szerepet tölt be európai ortopédiai klinikái között, a világ minden tájáról érkeznek ide betegek. Együtt működik a Swiss Olympic Medical Centerrel és a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal. Az itt folytatott továbbképzések egyetemi színvonalúak.
Itt került sor Sami hatodik gerinc stabilizáló műtétjére, melyet Prof. Dr. Jeszenszky Dezső gerincspecialista végzett.

Sami 2005-ben született genetikai izombetegséggel. Nagyfokú gerincferdülése volt, melyet csak műtéti úton lehetett helyre állitani. Ezt sajnos itthoni orvosok veleszületett betegsége miatt nem tudták vállalni. Első műtétje két és féléves korában 2008-ban volt Zürichben ekkor még nem tudott járni. Hat hónappal később nagy akaraterővel és kitartással, segítséggel elkezdett járni. Az eltelt évek alatt több műtéten van túl, már önállóan jár.

Az utolsó operáció 2017. áprilisában volt. Nagy köszönettel tartozunk az orvosoknak, akik évek óta segítettek a gyógyulásban: Prof. Dr. Jeszenszky Dezső gerincsebésznek, Dr. Hercegfalvi Ágnes neurológusnak, Dr.H. Manner és Dr.R. Velesco gyerek-ortopédusnak és Dr.M. Niederer aneszteziológusnak.

Köszönet az „Egy szív a Gyermekekért” Alapítványnak is, hogy anyagi támogatásával Samivel Zürichbe utazhattunk. Életünk során számos buktató és megpróbáltatás vár ránk, de erős hittel és szeretettel leküzdhetők ezek a próbatételek, mert csodák pedig vannak…az ember meg maga a CSODA.

Mi hiszünk a Csodákban.

Krisztina, Sami mamája

Mentés

Mentés

facebook Megtekint a Facebook-on

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG. KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA

KÖSZÖNJÜK
Egyszív a Gyermekekért Alapítvány adományozás

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution