Egy szív a gyermekekért Alapítvány
TÖBB LÉPÉSBEN NAGY SEGÍTSÉG – II. RÉSZ

SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ GYERMEKHEMATOLÓGIAI ÉS ŐSSEJT-TRANSZPLATÁCIÓS OSZTÁLYA

A csontvelőtranszplantált betegek számára a beavatkozást követő hónapokban a fertőzések jelentik az egyik legnagyobb veszélyt, ezért a betegek hónapokon keresztül a külvilágtól elkülönítve izolálva töltik mindennapjaikat. A gyermekek ellátása magasszintű egészségügyi ellátást igényel, melyhez nem elegendő az orvosok nővérek kiemelkedő tudása és szakmaszeretete, amellyel a kisbetegeket ellátják,  megfelelő műszerezettségre is szükség van.

Ezt felismerve az alapítvány 2008. óta folyamatosan támogatja az osztály és a szakambulancia munkáját a gyógyításhoz szükséges műszerek és eszközök beszerzésével.

Az évek során 8,842,000.- forint értékben adományoztunk műszert. Volt, amikor kisebb  értékű eszközökkel tudtuk segíteni a napi munkát ilyenekkel mint az infúziós oldatot melegítő AquaBath Digitál temperálható vízfürdő, mérlegek, kényelmes állítható infúziós székek. Jelentős támogatás volt a műtéti beavatkozások segítésére beszerzett Intubation Fiberskop. 2014-2015-ben lezártunk egy nagyobb fejlesztési ütemet, melyben főként a beavatkozások utáni gyógyulást kívántuk segíteni. A műtéteket követően a gyermekek gyógyulása érdekében 5-6 féle infúzió és vénás tápoldatok adagolása szükséges a nap 24 órájában.

2014-ben a fertőzésveszély csökkentése érdekében a transzplantációs box mellett felállítható gördíthető infúziós dokkoló egységet, Perfusor Space újgenerációs kis méretű automatikus fecskendős pumpákat és Infusomat Space új generációs kisméretű perisztaltikus volumetrikus pumpákat adományoztunk. 2015-ben ezt a rendszert egészítettük ki 2 db Nihon Kohden  betegőrző monitorral és Nihon Kohden asztali pulzoximéterrel.

A beszerzésben mint eddig mindig most is segítségünkre voltak a műszereket forgalmazók, a tevékenységünket évek óta támogató Burger King Éttermeknek és Libri Könyváruházaknak.

Egyszív a Gyermekekért Alapítvány Paypal Adományozás
ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA KÖSZÖNJÜK

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution