Egy szív a gyermekekért Alapítvány
KÓRHÁZAK – KLINIKÁK NEM A VÁROS SZÉLÉN

ALTONA GYERMEKKÓRHÁZ – HAMBURG

Németország egyik legnagyobb gyermekkórháza  az Altona Gyermekkórház Hamburg évente 11.000 beteget lát el, minden korosztályt a születéstől a felnőttkorig.

Anya és gyermek részlegek is találhatók az osztályokon,  ahol a gyermekek 9 éves koráig lehetőséget biztosítanak az egyik szülőnek a kis beteg melletti tartózkodásra. Sürgősségi Ambulanciája a hét minden napján 24 órában látja el a betegeket.

Altonaer Kinderkrankenhaus

Az Ortopédiai tanszék betege az egyik általunk is támogat gyermekVince – akinek gyógyulását igyekszünk támogatni és folyamatosan beszámolni azokról a csodálatos eredményekről, melyeket az orvosok segítségével, hatalmas akaraterővel és szülei mérhetetlen szeretetével elért.

Az osztály kiváló hírnevét a speciális gerincműtétek területén szerezte meg. Európában a legnagyobb esetszámmal alkalmazzák a „MAGEC growing rods” technikát. Az a nagyszerű ebben az eljárásban, hogy  segítségével a gerinc mellé beültetett implantátumok megtámasztják a gerincet a növekedés során, megakadályozva a gerinc további ferdülését.  A beavatkozást  követő 5-6 évben már műtét nélkül, különleges mágnes segítségével kívülről lehet szabályozni a rudak hosszúságát a gyermekek növekedéséhez igazodva.

Az orvostudomány fejlődése hatalmas léptekkel halad előre, és most már olyan betegségeken is lehet segíteni amikor még a nem oly távolt múltban még álmodozni se mertünk.

ADOMÁNYÁVAL GYERMEKEK ÉLETÉT MENTHETI MEG.KÉRJÜK KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRAKÖSZÖNJÜK

Mentés

Mentés

Mentés

© Copyright - Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány - designed & coded: Artsolution